Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bandita32

9 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A srácok megihlettek, avagy üzenet Toulousba...
 Gyerekkoromban bár nem voltam nagy rajztehetség, űrhajókat szívesen rajzolgattam bárhová, bármikor. Így került többek közt Kölcsey Ferenc egy űrhajó armada kellős közepére irodalom könyvemben. Persze a fent említett rajztehetségem okán, az űrhajók nem feltétlen néztek ki…..
 Az első 3D modellem!  ..
Mivel rengetegen néztétek meg a klasszikus trilógia soha nem látott kulisszatitkait, úgy döntöttem a többi szenzációs forgatási fotóját is megosztom veletek! Igen így van! Ez nem kevesebb, mint 520 ÚJ FOTÓ A Klasszikus Trilógia kulisszatitkairól. Jó nosztalgiázást,…..
 A következő képeket semmiképp sem nosztalgiából színeztem újra, csak a ritkanlathatotortenelem.blog.hu. képeit elnézegetve támadt hiányérzetem. Nem kevésbé motivált, hogy a színes képek közelebb hozzák  "korunk magyar emberének", a háború totális őrültségét, melyet…..
 Némi gyakorlat gyanánt, hogy be ne rozsdásodjak, illetve... "Jó pap is holtáig tanul." http://www.digitalartsonline.co.uk/tutorials/photoshop/create-stylish-modern-cyborg/?pn=1  ..
 Hosszas vívódások, tipródások, alkotói válságok, technikai tudáshiányok, és nem kevés szitkozódás után végre megszületett! ..
Folytattam tovább utam Budapest és elsősorban Dél-Afrikában, Vanderkloof felé. Az út menet közben szépen elkanyarodott kelet felé, úgy hogy lehet rossz döntés volt legutóbb jobbra fordulnom, de visszafordulni semmiképp nem akartam. Maga a táj, megint csak egyhangúan indult kevés…..
 Utam Colesberg felé, sajnos a kezdeti fellángolást követően ismét egyhangú kilométerfalásba fulladt. A forgalom bár sűrűbb volt, mint Murraysburg felé, de ez kevés örömet okozott. Újfent csak a táj látványa kárpótolhatja az erre…..
Ma, úgy döntöttem hazamegyek. Ez így persze nem pontos, hiszen itt ülök a gép előtt, de valahol így is fel lehet fogni. Csak kipattant a fejemből: A Googlemaps földgömbjére kidobom a Streetviews emberkét, és szépen végig kattintgatva az utakon, "hazajövök" Magyaroszágra,…..
A Találmány az egyik legeredetibb és legbonyolultabb időutazásos sztori. Ambíciózus elsőfilmes szerzők számára az induláshoz működőképes stratégiának látszik a szokatlan narratív eljárásokkal kísérletezés: a produkciós érték hiányát a nézőt aktivitásra sarkalló…..
Az Apollo-űrhajók a puskagolyó sebességének közel ötvenszeresével kezdték meg útjukat a Hold felé. Erről is ír az első amerikai űrhajós, Alan Shepard és Deke Slayton az általuk közösen jegyzett "Moonshot" című könyvben, amiből ezen a blogon fordítunk részleteket…..
Bandita32 2014.02.09 17:41:12
Kedves Blog író!
Én személy szerint nagyon köszönöm az írásaid! Pár napja, az elejétől kezdve olvasom. Még nem értem a végére... De bár nem is tehetném!
Köszönetem jeléül, eme kis "csekélységet" linkelném, ahol mindazok fotós dokumentációját (is) látni, amiről itt olvashattunk.

issuu.com/breeselittle/docs/for_all_mankind_-_e.catalogue_-_bre?e=8048082/6396357

Igazi kuriózum azt hiszem.
Üdv,
Bandita

Ui: Talán a kétkedőknek is jó lesz, de ha nem, hát nem.
Tudom a Photoshop is a NASA fedő mutatvány. Nem kell abban hinni, hogy az ember ilyen nagy dolgokra is képes ha akar!!!

Csak azt tudnám, hogy a Szovjetunió hogy a francba nem jött rá az egész kamu holdra szállásra, és alázta porig Amerikát és a kapitalizmust!? Hát ez már sosem fogjuk megtudni. :DDDD
Ebben a posztban a Dalai Láma egy idézete kapcsán szeretnék néhány szót szólni úgy nagy általánosságban az életbölcsességekről, amiket az ún. „tanítók,” „spirituális vezetők”, „mesterek” szájából lehet hallani. Jegyezzük meg, az idézet valójában nem tőle…..