Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mazán Barna

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyjából kétezren vonultak fel szombaton a fővárosban Szkopjéban, hogy a Macedónia lakosságának negyedét képező albán kisebbség egyenlő jogokat követeljenek. A kétmilliós balkáni országban hónapok óta fokozódik az etnikai feszültség. A kisebbség és a többség…..
Ez a cikk a Charlie Hebdo szerkesztőségénél elkövetett szörnyű merényletről, jobban mondva annak következményeiről szól. Arról, hogy miként látom én, egy 19 éves kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgató a történteket és annak hatásait, és hogy mi bajom a helyzet…..
A könyvnyomtatás előtti világban a gondolatok, a tartalom hatékony terjesztése rendkívül körülményes feladat volt, mára már azonban az internetnek hála mindez gyerekjátékká vált. Nem véletlen, hogy a neves társadalomtudós, Viktor Mayer-Schönberger szerint míg régen az…..
Nyilván mindenki tapasztalta már, hogy a Corvinuson pörög a hallgatói élet. Számos diákszervezet, szakmai program, érdekes előadás gondoskodik róla, hogy tényleg szinte minden hétre találj magadnak valami elfoglaltságot. És ha ez még nem volna elég, vagy egyszerűen csak egy…..