Regisztráció Blogot indítok
Adatok
josephcont

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kína, a világ egyik legnagyobb és legváltozatosabb országa rengeteg látnivalóval, hihetetlen természeti csodákkal, történelmi helyszínekkel és modern parkokkal. Az alábbi lista a húsz legnépszerűbb kínai turistalátványosságot veszi sorba az évenként odalátogatók számának…..
Március 10-e fontos dátum a tibeti emigránsok és nyugati Free Tibet-polós támogatóik számára, ugyanis ez az 1959-es Kína-ellenes felkelés évfordulója. Ennek apropóján talán érdemes kicsit áttekinteni a helyzetet. Miután nem a standard, nyugaton általában elfogadott szólamokat…..
Kínában élve a waiguoren minden nyugati ízű élelmiszert meg kell becsüljön. Na nem mintha a helyi koszt nem lenne jó, épp ellenkezőleg, de ha egy rövidebb üzleti vagy turistaútnál tovább van itt az ember, azért idővel hiányérzete lesz. Szerencsére a nagyvárosokban vagyunk…..
Ma is benn jártam a városban, s a nagy szupermarketben erre az érdekes termékre lettem figyelmes: A cikk tárgyát a képen középen lévő, eperízzel riogató popcorn képezi. A csokis és a sima édes most itt nem érdekes. Az olvasóimra való tekintettel gondolkodtam rajta, hogy…..