Regisztráció Blogot indítok
Adatok
axel2552

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, unalmas már a vírussal jönni, de megosztok egy történetet, amit továbbgondolva számos problémának lehet a forrása. Egy hatóság (a munkám miatt) tértivevényes levelet küldött, de véletlenül az egy évvel ezelőtti címemre, ahol azóta nem jártam. A Magyar Posta oldalán az alábbi tájékoztatás…..
axel2552 2020.07.08 20:31:34
@szaGértő: Van.Tudtad igazolni hogy nem te vetted át?Vagy azt mondták te voltál? Azért írtam az ig. számot hogy így tudod bizonyítani.Hallottam hogy vannak helyek ahol érdekesen működik a posta.Azt nem értem hogy ha ezek történnek miért nem jelentitek.(bár az is lehet nem törődnének vele)A szabály az hogy nem lehetne. Bartush a csomag fogalmát azért tisztázzuk mert fél Magyarországnak a kínai közönséges levél az csomag bár azt se lehetne így.(szörnyű hogy ilyenek vannak)
Nem tudom magamban tartani tovább mindazt, melyet nap, mint nap megélek női létem által. Csodálatos érzés aktív résztvevőnek lenni abban a folyamatban, melyben a férfiakhoz való viszonyulásunk, elhelyezkedésünk az alárendeltből mellérendeltté válik, szépen lassan. Boldog vagyok, hogy ebben a női…..
axel2552 2019.10.07 19:42:25
@kocsmagomba: pont erről van szó csak valamit benéztél már bocs.Nincsenek szerepek mert ezt várják el ezzel nincs is baj.Megszokjuk de látsz te olyan hozzászólást itt pasiktól hogy gáz a házimunka a főzés vagy bármi? Nem azt látod hogy egy nő mekkora hős hogy feltett egy lámpát és mekkora gáz hogy a pasi nem bírta.
axel2552 2019.10.07 20:13:09
@Helyszíni zsemle: bocs de elképzelhetetlen tartom hogy bármiért is egy gyerek szenvedjen hátrányt (hát még olyat amiről te beszélsz )
Április óta ritkán történik izgalmas dolog az agymosott-lebutított Viktorisztánban, most végre megint van miről írni. Azon elég gyorsan túlléphetünk, hogy ez az ember megint lehazaárulózta az összes magyart, aki nem az ő velejéig korrupt és egyre paranoiásabb, elmeháborodottabb rendszerének…..
Szerencsére, némi megpróbáltatás ellenére, a liberális demokrácia alapvető intézményrendszere érintetlen a nyugati civilizációban. Azok a vállalatok, amelyek BMW-gyárat és start-up bázist építenek Magyarországon, élvezik a liberális demokrácia kivételes körülményeit, amelyek közepette a…..
axel2552 2018.08.06 12:41:04
@neoteny: Szerintem eléggé ez felé tart a világ,és persze pillanatok alatt rásütünk bélyeget másokra.Pl nekem nem tetszik a Pride mert elveszítette az értelmét (nem az egyenlőtlenségek ellen harcolnak hanem merő polgár pukkasztás folyik) mikor ezt leírtam hirtelen homofób lettem .Amikor leírtam hogy bizonyos esetekben a nők több jogot élveznek a férfiaknál (van olyan is ahol kevesebbet) hímsoviniszta lettem.(bár magában a női egyenjogúsági mozgalmat sem értem mert ha a férfiak jogaira nem figyelnek alapban kirekesztek belőle másokat tehát nem egyenjogú) Amikor leírtam hogy meg kellene őrizni a hagyományainkat náci lettem.Furcsa egy demokrácia ez :D
  Kedves Edda, most aztán megmondtad a tutit. Megmondtad, hogy szülni kell! Ha valaki ezt nem teszi, akkor bizony hozzájárul ahhoz, hogy afrikai kannibálok árasszák el Európát. Eddig azt gondoltam egyébként, hogy ezt nem gondolod komolyan, de a Hír Tv-ben elmondtad, hogy de. Megnyugtatlak, nem…..
axel2552 2018.05.31 10:30:53
@zizi77: Képzeld el a srácot milyen társasági kapcsolatai lehetnek.Összeülnek a haverokkal (akiknek az iskoláját biztos nem a szüleik termelik ki és természetesen annyit dolgoztak hogy minimum 8 gerincsérvük volt) és nem veszünk levegőt szeánszot tartanak.Szerelmi kapcsolat "te akarsz gyereket?" nem mert nagy a co2 kibocsátása.
axel2552 2018.05.31 10:35:28
@mement: Ja de letolod a pofádat a supermarketbe és megveszed a sok műszart mert az egészséges mert normális kaját kitermelni ,megfőzni nem tudsz,meg persze nem fürdesz, nem használsz vizet székleted sincs mert kiköhögöd.Nem használsz áramot most sem .nem jársz ruhában amiben annyi a műanyag hogy tele van velük a tenger amit mi teszünk tönkre.
axel2552 2018.05.31 10:38:30
@mement: tök jó hogy leírod hogy mi mit tettünk le az asztalra (bár leírom megint amit ti most tönkretesztek azt az én generációm építette,ültette) az valahogy elmarad hogy te mit tettél be a nagy közösbe
Kedves Fidesz szavazó, aki magabiztos erkölccsel bírálsz engem! Lehet, hogy Te dolgozol azon, hogy jobb legyen, de én is azt teszem. 21 éve, keményen, és nem tanulatlanul,vagy segítségeket várva. Nővér vagyok, az állam szerint nekem 130 000 nettó jár. Belenyugodtam. Ez van, nem tehetek semmit,…..
axel2552 2018.04.14 23:23:30
@rigolya2: Még valami eszem ágában nincs meggyőzni senkit arról hogy rosszul vagy jól szavazott.Magánügy.Tőlem ne várjon védőbeszédet egyik párt mellett sem.Leírtam hogy kire szavaztam és azt is hogy miért.Nem vagyok fanatikus lehet hogy pár év múlva máshogy döntök (ezért szabad választás ez)Úgy érzem hogy egy politikai nézet miatt nem lesznek (lehetnének) ellenségeim mert a politikai nézet a demokrácia velejárója Nem tartok hazaárulónak bolseviknak franc se tudja minek embereket csak mert nem értek velük egyet.No és nem vagyok náci rasszista birka stb stb sem mert így döntöttem.A cikk írójának címeztem a szavaimat kíváncsi voltam hogy az Orbán rezsim előtt hogy keresett és milyennek ítélte a helyzetet.Hiszen nekik is volt jó pár évük hogy tegyenek valami hasznosat.Én pedig úgy gondolom hogy azok sem tettek tehát garancia sincs hogy tennének.
axel2552 2018.04.15 00:04:45
@rigolya2: Tehát ha fidesznyikek emelnek az az ellenzék miatt van .Ha az ellenzék nem emel az a fidesz miatt van.De jó hogy én vagyok fanatikus :D A közmunkabér szerintem még így jobb mint a 22 ezres bérpotló nem?
A nőket, több esetben a férfiak ellen irányuló erőszakról hála az égnek egyre többen mernek beszélni mind hazai, mind világsajtó szinten. Egyre több sztár mondja el, hogy az adott rendező, fotós miként is zaklatta szexuálisan, vagy kényszerítette rá bizonyos dolgokra. Ám itt nem áll meg a #metoo…..
axel2552 2017.10.31 09:47:22
Tudod Szabinee vannak itt egyéb gondok is. Az első ha zaklatnak,bántalmaznak nem 20 év múlva kell bejelenteni.2. szeretném a véleményedet kikérni Fábián Anita megszólalásával kapcsolatban (minden férfit ki kellene herélni) 3.www.youtube.com/watch?v=u3PgH86OyEM
ezt a videót nézd meg pls . A baj az hogy lassan tényleg ott tartunk hogy minden pasi erőszaktevő és minden nő áldozat. Olyan méretű kettős mérce van ezekben az ügyekben hogy bődületes. A lelki terrorról senki nem beszél sem arról hogy vajon mi vezetett odáig hogy egy férfi megüssön egy nőt.Vajon a pasi hányszor nem ütött vissza ,hányszor alázták meg stb. Ez valahogy mindig kimarad a beszélgetésből. Azzal egyetértek hogy nem az áldozat tehet arról ha megerőszakolják de megelőzés is van és felelős gondolkodás . Amit lehet az el kell kerülni vagy legalább megpróbálni . alapban azt is furcsállom hogy egy egyenjogúságért küzdő mozgalom kirekeszti a másik nemet.
Mármint Mezei Dániel „sportriportert”, hiszen mint embert nem ismerem, és számomra nem is érdekes, hogy civilben milyen. Lehet, hogy kiváló, derék férfiú, de bevallom, ilyen szar kommentátort még életemben nem pipáltam. A magyar felhozatal amúgy is eléggé hullámzó, mindenkinek…..