Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zemöki (kona)

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kép a Brüno című filmből származik. Újra és újra visszatérő téma a kommentszekcióban, hogy “a normális melegekkel nincs bajom, csak az ilyen divatbuzikkal”. Már biztosan mindenki hallotta azt az elképzelést is, hogy a meleglobbi hatására egyre több fiatal megy bele homoszexuális…..
 Istent nem hiszed, gyűlölöd, unod, de nem kételkedsz a Rolls Royce autóban,cifra rongyban, ringó ringyó-popóban.Terjeszd ki rájuk atheizmusod! Weöres Sándor: Az igazi istentagadás Egy különös állatkísérlet alanyai vagyunk, egy kísérleté, amelyet úgy hívnak, hogy modernitás; már több száz éve,…..
Nézhettük ezt a török szerencsétlenkedést, és csóválhatjuk a fejecskénket: már a puccsisták sem a régiek. A modern kor puccskoreográfiáját egy Uljanov nevű pacák írta meg, azóta is kézikönyvként forgathatja az erre a szabadidős foglalkozásra nyitott közeg. (Persze azóta modernizálták, de a lényeget…..
A Brexit hisztizőknek ajánlanék figyelmükbe egy angol mondást az EU-ról: "A franciákkal a lényeget kivéve semmiben nem értünk egyet, a németekkel mindenben egyetértünk kivéve a lényeget." Kontinentális gondolkodással az angolok nem érthetők meg, mert az európaiak - benne a magyarok - egyszerűen…..
Slim Aarons művészi képei a felső tízezer tagjairól a világ nyugati feléből, a hatvanas-hetvenes évek időszakában...
”Az itt a baj nagy általánosságban, hogy nem mennek a dolgok.” A ma előkotort film kis hazánk terméke, a 70-es évek egy szokatlanul merész szatírája. Központi témája a kádárkori állami munka és a maszekos fusizás közti érdekes viszony, a gulyáskommunizmus…..
Zemöki (kona) 2016.04.25 16:35:06
"A holt anyag váljék félelmetes fegyverré kezetekben!" Katonai propaganda 1965...
Az most már teljesen egyértelmű, hogy érdemes nézni az Összezárva Friderikusszalt, mert a legtöbb beszélgetős műsorhoz képest itt az ismertebb közszereplők látszólag tényleg megnyílnak. Hogy Friderikusz, vagy a 24 órás összezárás miatt az nem is igazán fontos. Most a…..
A vlagyivosztoki SberBank-tűz   A Szovjetunió széthullása végére gazdaságilag megroppant, a hatalmas birodalom már nem volt képes lépést tartani a fejlődő világgal. Tudjuk, hogy az alapvető kiadásokra sem jutott pénz, a biztonság pedig már régen nem volt elsődleges szempont semmilyen munkahelyen.…..
B-irodalom a forradalmár 2015.06.22 08:11:00
  bement a fülkébe a forradalmár a forradalmár a fülkébe ment be a fülkébe bement a forradalmár oda ő bement   odabent végezte a dolgát a forradalmár a forradalmár a dolgát végezte odabent végezte a dolgát odabent a forradalmár onnan ő kijött   nem húzta meg a…..
Zemöki (kona) 2015.10.13 12:44:10