Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aSoma

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Művészi fotó igénye nélkül: ilyen lett (telóval)   Valahogy mindig a dolgok végére marad az autómosás. Szerettem régebben magam tenni, de hely hiányában nem megy, a jó kézimosók (válogatós vagyok) mind a város más-más pontján vannak, így kb. két órás elfoglaltság a mosatás. Ezért gyakorta betolom…..
aSoma 2017.07.06 23:39:22
@Oleg Gontar: legkozelebb hasznaltauto-vasarlaskor ez alapjan te boldogan fizetsz majd ugyanannyit egy szetnyomott szarert,mint amit valaki gondozott? A wc-t se kefeld le,ugyis szaros lesz
Kereken 100 éve, 1916. március 7-én vette kezdetét az autóipar egyik legnagyobb sikertörténete. A Bajor Motorgyár repülőgép-hajtóművek gyártásával kezdte az I. Világháború idején, majd a cég gyorsan diverzifikálódni kényszerült a történelem viharában. Ahogy a hollywoodi történetek, ez is tele van…..
#422 A Kincs, ami nincsben szereplő őrült japán veteránt, aki nem hajlandó tudomásul venni, hogy véget ért a II. világháború egy valós személyről, Onoda Hiro-ról mintázták. Hiro már gyerekként is akkora fasz volt, hogy az óvodába is késsel járt, aztán az anyja inkább…..
aSoma 2014.03.20 11:06:22
@belekotty: Te a Leonidasz vagy a Zilahi vagy?