Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moana

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes Kurvaélet! 2014.05.29 15:03:09
"Mert szemben a bordélyházVárnak a kurvák semmi gázOtt megkaphatom a legjobb nőtKét menetközt nyelem a sörtMert szemben a bordélyház" (Hétköznapi Csalódások: Szemben a bordélyház) Tegyük fel, hogy Semjén Zsolt holnap reggel úgy ébred, hogy ő márpedig fontosnak tartja a…..
Nő vagyok, tehát természetesen teljesen elítélem a családon belüli erőszak egyik leggyakoribb formáját is Természetesen teljesen elítélem a családon belüli erőszak minden formáját, és mivel nő (sőt anya) vagyok, a gyerekbántalmazás mellett különösen annak egyik leggyakoribb…..
Moana 2013.11.07 14:28:57
Tisztelt Hölgyem!
Miután leereszkedett női felsőbbrendűségtudatának elefántcsonttornyából, melyet cikke elején az a,b,c pontokba szedett vastagon előítéletes és férfigyűlölő kirohanásában enged láttatni, kérem vessen pár pillantást a linken látható képekre!

osztod.hu/felesegek-bosszuja-mire-kepes-egy-megcsalt-no/

Ha megtette, feltennék önnek pár kérdést:
a. Ön szerint ez jogos és/vagy vicces?
b. Ezek lennének azok a nők, akik ellen a bunkó férfiaknak a végtelenségig érvelni kellene?
c. Ön szerint ezek ellen a nők ellen hatna bármilyen érv?
d. Ön, mint önérzetes nő, milyen megoldási módozatokat vázolna fel nekem arra vonatkozólag az ilyen női viselkedéssel szemben, hogy még ön szerint se kerüljek az ön által vázolt ferfiúi attitüdök egyike alá sem!
Még két megjegyzés a végére:
Kutatások bizonyítják, hogy a hajléktalan férfiak nagy része úgy került utcára, hogy a felesége kitette a közös otthonból különböző jogos vagy mondvacsinált okoknál fogva. De nemcsak kitette, hanem a képeken is látható női (sértett) arroganciánál fogva ki is semmizte a férfit.
A másik, hogy -bár ezt ön biztosan megkérdőjelezi- magam is elutasítom a kapcsolati erőszak minden formáját, azzal kiegészítve, hogy ez terjedjen ki a pszichés (jobbára nők által alkalmazott) erőszakossági formára is.
Maradok ismeretlen tisztelője:
Bolla Gyula
Moana 2013.11.07 18:19:44
@labrabbit:
1. Nem őriztünk együtt libát és ha óhajt tőlem valamit az a minimum, hogy névvel teszi.
2. Nem önnek címeztem a kérdéseimet, de ha úgy gondolja válaszoljon rájuk és azután beszélgethetünk.
3. Vérben forgó szemű feministákkal nem vitatkozom.