Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andingo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még január 6-án írtam arról, hogy a Codomo Dragon gitárosa, Kana eltűnt, s nem tudják vele felvenni a kapcsolatot. A csapat azóta feltett pár begyezést twitterre, hogy Kana felvette velük a kapcsolatot. Személyesen nem találkoztak a gitárossal, hanem üzenetet kaptak tőle. Ebben az üzenetben Kana…..
Vissza a gyökerekhez. Na jó, talán nem teljesen, bár a Narutóval már szégyenletes elmaradásban vagyok, de egyelőre besokaltam a koreai sorozatokkal, úgyhogy nekifeküdtem a japánoknak. Abból is van jó hosszú listám, ráadásul most a japán sorikkal jártam úgy mint pár hete a…..
Az első meglepetés a jegyvásárlás volt. Az ember kifizette e jegyet, aztán sokáig semmi visszajelzés. Se egy jegy, se egy levél, semmi. Végül nem sokkal a koncert előtt kaptam egy mailt, hogy nyomtassam ki a paypal-os igazolást, azzal fognak beengedni. Egy próbát megér.  Nem túl…..
Új rész(ek) Új filmek 2014.05.17 11:14:09
Sziasztok. Itt mindig csak az új filmek linkjeit találjátok meg, amit felraktam. Könnyebben elérhetővé válik. Miért így? Mert szeretném megtartani a filmek történelmi hátterének időrendjét, hogy a koreai történelmet egységben lássátok. Természetesen, ha hibát találtok,…..
Új rész(ek) Nem ígérgetek... 2014.03.13 13:50:34
Sziasztok! Sok idő eltelt, sok minden történt, de amint látjátok, pofozgatom a blogomat. Nem mindig találjátok meg az új bejegyzéseket, főleg, ha koreai filmről van szó, mert időrendbe teszem fel (vissza). Mégis találok rá módot, hogy tudjatok róla. Miután a kutyámmal agility…..
Eredetileg csak a Facebookon akartam írni róla, de annyi minden jutott eszembe, hogy mégis blogbejegyzés lett belőle, bár valószínűleg nem mindenkinek fog tetszeni. Az első k-pop koncert Magyarországon, lássuk be nem túl olcsó jegyekkel. A srácokat nem ismerem, amit mégis hallottam…..