Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balimko

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Bombaként robbant tegnap a hír, hogy Balogh József több mint fél éves megállás nélküli hazudozás után részletes beismerő vallomást tett a felesége megveréséről, amit kezdetben a vak komondorukra fogott. Nem tudni minek köszönhető, de a fideszes honatya megtört és nem…..
Balimko 2013.11.06 21:26:17
@Bicepsz Elek: Körülbelül 5 percig gondolkodtam a megszólításán, de egy szalonképes jelző sem jutott eszembe Önről! ( Ami még jobban elszomorított, hogy biztos vagyok benne, még büszke is volt magára, hogy most valami keményet sikerült írni és vagányan jól megmondta a "frankót" )
Azt kell mondjam bár járatos vagyok a blogok, fórumok világában ilyen felháborító és idióta hozzászólással még életemben nem találkoztam!
Először is azt gondolom többé kevésbé elvárható egymás kölcsönös tisztelete még írásban arc/ Név nélkül is! Amint látja, ezt én most ( bár meg nem érdemli) még én is megadom magának.
Először is ismeretlenül nem javaslom a tegező viszonyt a blog írójával, de amit első mondatában elkövet az legalább olyan gusztustalan mint maga a téma amiről a blogbejegyzés szól. Nem csodálkoznék ha hasonló szokásai lennének, mint az "igen tisztelt" bár nem tudjuk még miért mindig képviselő úrnak...
Hozzáteszem így legalább gyorsan kiderült magáról általános intelligencia hányadosa és rendkívül megnyerő modora... aminek örülök, sőt azért reflektálok kommentjére, mert egyrészt nagyon feldühített vele, másrészt még jobban ki tudom emelni semmirekellőségét!
Másodszor amivel "érvként" próbál előhozakodni, annak semmi értelme! Képzelje nem mondott meglepő információkat, Magyarországon valóban sok rettenetes dolgot művelnek emberek más emberekkel, a probléma a jelen témával, ha értette volna, hogy 2013-ban hogyan lehet egy ilyen elvetemült ember képviselő, pláne miután ez a dolog kiderült róla! Hogyan engedik ezt meg ( akár törvények, akár pártbeli házszabályok ) Ez a szomorú. És persze Ellenzéki politikusként emelte ki a szerző képviselő úr egykori pártbeli hovatartozását.
Egy kérésem volna: vagy kezdjen el elfogadható stílusban kommentelni, vagy tartózkodjon ettől a rossz szokásától a továbbiakban. További jó blog olvasást kívánva,
Üdvözlettel,
Egy értelmes blogolvasó társa