Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PLPBB

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell feltétlenül depressziósnak lennie valakinek ahhoz, hogy ne szeresse a nagy viszontlátásokat, de a szorongó ember talán egy fokkal jobban ki van hegyezve az ilyen eseményekre. Néha belefutok ebbe a hibába és jegyet váltok a nosztalgia expresszre olyan emberek társaságába, akik egyébként már…..
Ne szépítsük, fotelszurkoló vagyok. Van ilyen, nem feltétlen megy mindenki stadionba, lehet amiatt mert messze van, lehet amiatt mert nincs lehetősége rá, mindegy is ebből a szempontból, van egy rakás olyan Milan szurkoló is, aki még életében nem járt a város határán túl. Fotelszurkoló voltam…..
A Kossuth téren egy üzlethelyiség is óriási vitát tud kiváltani - hát még egy olyan épület, amely stílusánál fogva bárhol vitákat váltana ki. Ránézve máris az jut az ember eszébe, hogy "szocreálozók" és "későmodern-hívők" tökéletes csatatere lehet az épület, amely a…..
PLPBB 2013.11.06 20:13:40
@bloggerman77: én befezném az eredeti koncepciót. Engem nem zavarna, hogy a homlokzat mögött mi van, de ez az egész tömb ki van találva 100 éve, miért ne fejeznénk be?