Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Halálgén

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt kint egy poszt egy kamerás cuccal, most itt a HD a Facebookról. Bemutató: április 12. A kulcsmondat a trailer végefelé, a kommentekben NE spoilerezzünk a könyvre vonatkozóan pls. // Post by Game of Thrones. ..
Halálgén 2015.01.31 13:02:27
Mai vendégposztunkban szorgalmas kommentelőnk, Sigimundus csillogtatja meg pennáját egy filmkritika keretében. A hét műtárgya a "La linea del fuoco. - El-Alamein" című olasz, színes, magyarul beszélő, szélessávúvásznú háborús film, amelynek elkövetési éve 2002. Popcorn, szotyi, sör a kézbe, irány a…..
A Kiss Béla nevű user töltötte fel ezt a videót tegnap a Youtube-ra. (Elmondása szerint nem az övé, maga is lementette anno.) Az eredeti link itt elérhető, ha még nem szedte le. Utóbbira valószínűleg sor kerül, volt már rá precedens, hogy az önszopatás ilyen példájára bukta az…..
Halálgén 2014.01.08 17:30:39
@A nick már létezik.:

Elég kircsi! Azt hiszem ennek fényében minden magyarázkodás/mentegetőzés szart sem ér...

Ilyen tényleg hatásos reklámokat miért nem csinálnak itthon is???

csak a béna "Ittasan a jogsi is ugorhat"...lfszt! ittasan valószínűbb, hogy meghalsz, vagy megölsz valakit, mint józanon...
Remélem, ez tényleg laska... Ha nem, akkor ég veletek, a laptopomat már odaígértem, a bicaj legyen az egyik tesómé, a fényképező a másiké, a kályhát majd vigyétek vissza Sanyi bácsinak, engem pedig forgassatok jól bele a komposztkupacba a kert végében!      …..
[FRISS! Dec. 10:  valamivel jobb fotók itt, egy nagyobb példányról](Borzalmas rossz képek, bocsánat, de a pánikszerű mozgósításban csak a kis CASIO-t tudtam előrántani, és az sajnos ennyire képes.) Nem először látok a putrimban ilyet (vagy mindig ugyanezt?…..
Van egy kelés a jobb combomon. Most még nem elég ronda ahhoz, hogy nyilvánvaló legyen, hogy ez egy halálos sebesülés; ránézésre akár egy sima, szégyenletesen közönséges szőrtüszőgyulladás is lehet, de ebbe bele sem merek gondolni... Mindenesetre annál talán jobban fáj. A…..
Ma...Na jó, nem írom le, van elég bajunk anélkül is. A lényeg, hogy még áll a ház, sőt a kocsi is kapott újabb két év haladékot (műszaki), és ma is csak ízzott egy kicsit a külső deszkaburkolat a kályhacső körül, de nem gyulladt meg (mert a vízzel leöntött fa nem…..
Halálgén 2009.11.18 17:49:55
Emlékszem, mennyire meghökkentett, amikor a Pannon átvette anyacége propelleres-virágszirmos logóját, és egy régi dizájnhoz hű Pannon-alkalmazott ismerősöm felháborodásában - szabad fordításban - a 'három elsődleges női nemi szervvel rendelkező nő tisztasági betétjének'…..
Halálgén 2009.09.11 17:22:15
@Kulics: ezt sajna énsem tudom... ??
Halálgén 2009.09.17 10:11:22
@Bérgyilkos Bohóc: bakker jottok itt nekem ezzel a betutipussal... ha megnezitek egyik betu SEM hasonlit a pannonera! akkor miert "ua" meg "hasonlo" a ket betutipus mikor NEM. Annyi az egesz, hogy mindket esetben kisbetuvel irtak a szavakat. jaja ettől a két amugy tok eltero - stilusban is eltero! - betutipus ugyanaz lesz...pf! meg az emlblema szinben s formaban is elter a masiktol, es nem "pinnon" vagy "pennon" volt hanem egy ketszavas cégnév nyomtatós oldalon. Tehát a párhuzamod eléggé mellé ment...

Ha egy Adibas Toner és négy CMYK csik lenne gy tonere sceg logoja, tehat NEM cipőn szerepelne, hanem nyomtatós dobozon, akkor igen, elég idiótának kell lenni ahhoz, hogy valaki azt gondolja, hogy "némá', az Adidas mán nyomtatókat is gyárt, he?" az igaz, hogy hülyeség ellen nem véd...

Amúgy meg úgy látom, hogy most cserélik a lógót, gondolom nekik sem kell ez a globális hisztéria...vagy ki tudja, lehet, hogy a Pannon szerint is ua a két logó...pf! :(
w Non sequitur 2009.08.14 05:15:00
Fidesz-program márpedig nem lesz, csak a választás előtt, februárban; ami logikusnak tűnik, de nem az. Ugyanis a kormányellenes hőbörgés minden egyes mondatához joggal várja el a lakosság, hogy mondják meg neki, mi lenne az alternatíva. Programkezdemény, nagyvonalú tervelkedés már…..
Halálgén 2009.08.14 23:07:17
@sün!malac69 az uborkaszezon főzöldsége: pl. a pécsi főtér mostani felújítása? ;)
w A kurvára nemzeti oldal 2009.08.11 05:50:00
Volt valamikor, a békeidőkben – a 2009-es EP-választás előtt – ez a meghitt hülyeség, hogy nemzeti oldal. A jobb-bal dichotómia fideszes feloldása: mi vagyunk a nemzetiek, a többiek meg, khm, azok valami mások, vérmérséklettől függően. Globalisták, internacionalisták a…..
w Az én antiszemitizmusom 2008.10.18 14:58:00
Határozott véleményünk, hogy a sajtószabadság és a véleménynyilvánítás szabadságának egymáshoz való viszonyának súlyos torzulását tükrözi ez az írás éppen úgy, mint az – a Magyar Hírlapban megjelent –, amelyet mottóként idéz, és amelynek – egyesek…..
w A zsidó álma 2008.10.13 21:00:00
"a brooklyni zsidó pénzügyesek és a Wall Street-i yuppie-k mérhetetlen pénzsóvársága, telhetetlensége és felelőtlensége összeomlásba sodorta az amerikai pénzügyi világot. S persze ezen keresztül az egész földtekét... " Bayer Zsolt: A lepke szárnya, Magyar Hírlap Azt…..
 Kínai Kálmán régi piacos barátai kértek meg minket, hogy juttassuk el a következő üzenetet a magyar nagyközönséghez.  Tisztelt Nagyorrúak, Kedves Magyar Barátaink!  Valljátok be, utáltok minket. Mi is utálunk titeket, de ezúttal beszéljünk csak rólatok.…..
w Született december 25-én 2007.12.24 12:00:00
Idegölő, kimerítő munka az ajándékvadászat, a fenyőfa utáni kajtatás, a díszítés, a rokonlátogatások szervezése, a menü összeállítása. Alig marad egy-egy perc, hogy megálljunk, és gondoljunk Rá. Aki Istentől született, megváltott minket, és felméne a mennyekbe. Hány…..
w Így önti dalba ma 2007.12.22 08:38:33
  Eszméletlen precízen célzott három szó ez: jóárasítani a tányéros tévét.  ..