Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Quar

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elromlott a kazán a budapesti Szent János Kórházban - adta hírül az RTL szombati híradója. A kórház azt állítja, már intézkedtek a javításáról. Megnéztük, mit mond az Orbán-kormány az egészségügy helyzetéről és azt találtuk: MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN!..
Quar 2017.09.24 16:30:33
@$pi$: "mocskos" jelenlegi diktatúra... kisvasútra, országos médiára és stadionra van pénz... egészségügyre nincs...
Quar 2017.09.24 16:49:42
@midnight coder: legalább az autópályáknak van értelme... de se a kisvasútnak, se az országos médiáinak, se a stadionoknak semmi értelme nincs, ja és rakd oda a konzultációkra költött összes költséget... és ha, nem így gondolod, akkor titkold:)
Eddig is minden héten kijött valami hír vagy pletyka az új Csillagok háborúja mozifilmről, de most a Geektyranttől kezdve a Superhero Movies Newsig minden filmes portál ráizgult azokra a vázlatrajzokra, amiket J.J. Abrams stábja valószínűleg egyáltalán nem véletlenül…..
Quar 2015.12.19 17:32:35
Pár hete külföldre utaztam és az egyik reptéren a biztonsági ellenőrzés része volt egy test(hő-fém)képet készítő szkenneren való áthaladás. Belépek, karok fel, szkenner forog, kilépek. A biztonsági őr megállít és látom, hogy a tekintete a mellem és a képernyő között…..
Quar 2014.10.29 20:38:17
Egy mandátum sorsáról dönthet az erdélyi magyarság - derül ki egy friss kutatásból. Ez az egyetlen kis mandátum természetesen azonnal megmutatta, 2004. december 5. prolijait nem nyelte el a föld az elmúlt évtizedben. Marad a kommentförgeteg az interneten: "aki nem itt adózik, ne…..