Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szerető Jenő

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokáig úgy tűnt, hogy a magyar sorozat az olyan, hogy a főszereplők a kamerába nézve harákolnak fel közhelyeket, esetleg az arcukhoz emelnek egy csomag Vegetát, és mosolyogva azt mondják, hogy ettől lesz igazán finom az étel. Aztán jött a Tűzvonalban, amiben egy-egy pillanatra,…..
Szerető Jenő 2011.10.28 11:22:03
A magyarság egyik utolsó védőbástyájaként fellépő Kisalföld egyik szerzője olyan szépen leszopatta saját magát egy karcosnak szánt publicisztikával, hogy egy palesztin parittya adja a másik pofont hozzá.Az író, na jó, ne legyünk szemetek, Szeghalmi Balázsnak híják, a fent…..
Szerető Jenő 2010.12.29 11:42:56
@johevi: Nem kamu. Rokonokhoz járunk ki, kb. 4-szer egy évben. Továbbra is fenntartom, hogy akkor éppen így volt. Ez az utóbbi években többször is előfordult egyébként, de tény, hogy többször láttam úgy, hogy világított minden része. Oszt ennyi. Egyébként meg továbbra is úgy gondolom, hogy vicces...
Szerető Jenő 2010.12.29 13:55:20
Nem kedvelem én sem ezeket a kék fény híreket, dehát mit csináljak, ha Thaiföldön a hétvége erről szólt. Mondjuk, teszem hozzá, ezt a pattayai hírt azért nem ragozták túl a thai médiában, gondolom, a szennyest ha nem muszáj, nem teregetik. Én sem teregetem, inkább csak a…..
Szerető Jenő 2010.07.26 16:35:26
A Stop.hu információi szerint Orosz József napokon belül abbahagyja rádióműsorát, és gyorsan Kanadába távozik. A lap információi szerint a Kontra már csak április végéig marad műsoron, azután a rádiós műsorvezető állítólag a tengerentúlon fog tanítani. De hogy mit, arról…..
Szerető Jenő 2010.04.16 15:43:08
Mandiner blog A virtuális MDF 2010.01.14 09:31:00
  Kedden (új honlapjuk bemutatásának apropóján) virtuális sajtótájékoztatóra szóló meghívót kaptunk a budapesti MDF-től. Azt ígérték, hogy „eddig soha nem látott módon kerül bemutatásra új weboldala”. Kevés érdektelenebb dolog van, mint egy…..
Szerető Jenő 2010.01.14 20:39:08
@Felhasználó Barát: Ezekről a bomlott elmékről beszéltem...
Klasszikus összeesküvéselméletes téma, hogy a gázszolgáltatók titokban nem "vizezik-e" a gázt. Egy csomóan biztosak benne, hogy igen, és a fűtőérték a valóságban egyre alacsonyabb. ("A fűtőérték nem más, mint egy köbméter normál állapotú földgáz…..
A varázspöcök egy szelep, ami a tágulási tartályból engedi ki a levegőt. Ha nem állunk meg 45 liternél, simán több üzemanyag is belemegy az autóba, mert a tágulási tartályt is feltöltjük. Így ha valakinek 50 litert tankolnak valamilyen VW konszern autóba, ami nem teljesen üres,…..
Reggeli ébresztő pofonnak álljon itt SA története, akinek az adóhivatal elengedte az illetéket, de hanyagok voltak és nem vezették át a rendszerükbe. A logikus reakció erre az ügyfél bokáztatása és újabb hibák egymásra halmozása volt. A csúcsponton az elengedett tartozás…..
Pazar sztori: Újpesten dolgozó ügyvéd barátunkat a BKV szekuritise egy zsebbe csúsztatott kétszázasért engedte be a metróba. Csodálatos mikrokorrupció, a Jog Kiváncsi Szolgája 70 forintot spórolt a törvénytelen tranzakción, és le sem bukott. Nyilván azért, mert a sokoldalú…..
Szerető Jenő 2008.04.30 13:41:50
Velem szintén hasonló esett meg:
Elindultam otthonról, hogy 20 perc alatt beérjek vonattal a városba kocsmázni. A vonat a kiírt indulási időpont előtt elillnat 5 perccel. Nos, gondoltam megyek BKV-val. Rossz döntés volt... Vártam a buszra 25 percet, majd miután megérkezett, gondoltam veszek a sofőr bácsitól jegyet. Mondom neki, hogy mit szeretnék, erre jól kiröhögött. Hiába van kiírva, hogy lehet venni nála jegyet, de elvették tőlük, ezért üljek le, majd csak lesz valahogy... Na frankó. Beértem Rákoskeresztúr központba, onnan megy a következő járat az Örsre. Gondoltam veszek jegyet az automatánál, de kevésbé működött... ugyanazt eljátszottam a sofőrrel, mint az előző esetben, csak ő nem volt annyira készséges. Azt találta mondani, hogy hívjam fel az automatán lévő telszámot. Anyád. Beültem egy taxiba, óra nélkül 2 rongy. Örsön kiszálltam, megyek a metróhoz. Egyik automata sem működött, pénztár nem üzemel. Anyád. Kérdezem a biztőröket, hogy mi a stájsz ilyenkor? Erre: menjek el a Pillangó utcáig nyugodtan, majd ott szálljak ki, vegyek az ügyeletestől egy jegyet, és utazzak tovább. Anyád. Mondom, az nem frankó, de legyen. Megáll a Pillangó utcánál a gép, nem szálltam ki, mert úgy ültem, hogy pont lássam az ügyeletes ablakát. Persze a másik oldali ablak volt nyitva természetesen. Ezért úgy döntöttem, hogy anyád, végig kalandozok a keletiig. Megérkeztem. Persze ellenőrök. Elmeséltem nekik a sztorit, kiröhögtek, majd elengedtek. Kalandos túra volt, de bosszúból jól benyomtam... :-)