Regisztráció Blogot indítok
Adatok
N1gg@

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BuheraBlog Neptun? 2009.02.23 20:23:49
Ez az ITCafé-hoz érkezett:„Üdvözletem. Csatolva a Pannon Egyetem neptunkódjainak és jelszavainak egy része, diákoké, tanároké(!).Gondolom van nemi hírértéke a dolognak a tavaly év végi adatkikerülési ügy kapcsán.Szeretnem leszögezni, hogy a csatolt adatokat jelen levél…..
Mitől szép egy webszájt? Nyilván vannak objektív és szubjektív paraméterek is.Van, aki szerint a nagyon finom és elegáns megoldások tesznek széppé egy oldalt. Megint mások szerint nem annyira a technikai háttér, inkább az összebenyomás, a külcsín, a trendek ismerete…..
BuheraBlog I.E.8 RC1 2009.01.31 22:50:00
Mikor olvastam, hogy lehet szedni a béta verziót, ráadásul azt írták, hogy gyorsabb, jobb, stb... - gondoltam megnézem. Hát nagy hiba volt, csináltam hozzá egy screent is. Screen Hát én itt be is fejeztem a próbálgatását. De nézzük, mit írnak a türelmesebbek. Itt, itt és itt az…..
BuheraBlog Igyunk! 2009.01.28 20:00:00
Új év, új élet, de mostanra talán már mindenki elfelejtette az újév első (faszagyerekségtől függően második, harmadik, stb...) napján tett "Soha többé ..." kezdetű fejfájós esküjét, így megragadnám az alkalmat, hogy pangó májú kollegáim kérésének eleget téve…..
N1gg@ 2009.01.31 22:19:11
Újabb törvény javaslat a felhasználók felügyeletére, amelyet az EU-ban mindehol bevezetnének. Ami a következőt jelenti, a rendőrségnek joga van feltörni otthoni számítógépeket, indolkolt esetben, hogy visszaszorítsák a kiberbűnözést.Peter Sommer, London School of Economics…..
<buherator> Harsonaszó, dobpergés: Az alábbiakban reménybeli szerkesztőtársam, N1gg@ első szárnypróbálgatását olvashatjátok. Fogadjátok szeretettel, és adjatok sok visszajelzést, hogy minél több és jobb poszttal szolgálhassunk a továbbiakban!Miután az elmúlt hónapban…..