Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hellcat

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az önbecsülésünk és a magunkról kialakított képünk sok mindentől függ. Sokan átesnek a ló egyik vagy másik oldalára és vagy lebecsülik magukat, vagy elszállnak a vélt adottságaiktól. Furcsa kapcsolatok Számtalan olyan párt láthatunk, akikre első ránézésre azt…..
Hellcat 2013.11.13 17:04:03
@famefatal: Van egy mondás, hogy a feminizmus addig tart amíg a hűtőt fel nem kell vinni a hatodikra :). A másikban én is csak azt várnám el amit magamtól is elvárok, de hajlandó vagyok lejjebb adni akár egy bizonyos határig. Bármennyire elkeseredett vagyok azért igényeim vannak ami alá nem mennék soha. Ez lányokra szerintem mostanában nem annyira mondható el.....remélem megtalálom a kivételeket hamar.
Hellcat 2013.11.13 20:13:35
@famefatal: Ha van 10 forintom és abból adok 8at az többet ér mint ha van 100 e forintom és adok belőle egy ezrest nem? Az anyagi tartalma több persze, de a jelentőségi háttér sokkal nagyobb az első mögött nem? Hát de ez megint egy más téma...
Hellcat 2013.11.13 20:38:34
@famefatal: Hála istennek ez a szüleim érdeme mert ez csak nevelés kérdése szerintem, meg egy kis józan ész.
Ha véget ér egy kapcsolat az emberek néha olyan dolgokat tesznek, amikre nem is gondolnánk. Sértettségből, fájdalomból, vagy dacból sok esetben úgy bántják volt kedvesüket, mintha az nem a szerelmük lett volna valamikor, hanem legnagyobb ellenségük. Bármi is a szakítás oka, a…..
Hellcat 2013.11.05 21:39:29
@famefatal: Ennél csak jobb lehet végül is. A nyugodt tengeren pedig senkiből nem lesz jó matróz ugye :)
Hellcat 2013.11.05 19:07:53
Üdv.
Leírom akkor az elmúlt 1 hónapomat és az előzményeket.
Egy pénteki napon elhunyt a nagypapám, rá 3 napra szakított velem a barátnőm (tudatában volt a halálesetnek). Azt mondta össze van zavarodva, nem érzi már a szerelmet, küzdöttem érte utána a héten, aztán jött a temetés ahol teljesen megtörtem, fiú létemre nem szoktam sírni de ez nagyon betett....utána még próbálkoztam, azt mondta idő kell neki. 1 hétig bírtam utána felkerestem, ahol kiderült hogy ő kb teljesen nyugodt sőt elment valami buliba ahol valami random faszival kevert....nem kell mondani mennyire kiborultam, bár még itt sem adtam fel, csak miután eljöttem tőlük az után borult el az agyam. A beszélgetés során azt mondta hogy papucs vagyok mert mindent elnézek neki, és hogy nem érezte magát nőnek mellettem. Meg hogy rosszul érzi magát hogy ezt meg tudta velem tenni ( amit nem hiszek el). Utána mondtam neki hogy ezt nem lehet velem megjátszani és hogy sok sikert neki az életben. Azóta nem beszéltünk.
Az előtörténet:
Az elmúlt kb fél évben teljesen háttérbe szorultam, ő pedig elkezdte leadni az önbecslését. A kapcsolat elején kb 2 évig (a kapcsolat maga 5 éves volt) azzal telt el, hogy összeszedtem lelkileg mert nagyon romon volt. Ez után minden szép és jó volt de aztán megint kezdett lefelé ívelni a dolog. Próbáltam neki segíteni hogy jobban érezze magát, bármit megtettem volna (sokat panaszkodott az alakjára úgy hogy semmi oka nem volt rá hiába mondtam neki, hogy nekem tökéletes én úgy szeretem ahogy van, ez nem ért soha semmit, amikor pedig mondtam hogy pl járjunk el edzeni az se volt jó). Aztán elkezdett játszani a WoW al is teljesen belemerült engem meg leszart....élvezte gondolom hogy a sok fiú örül neki hogy lány játszik velük.....itt jön az hogy nem érezte magát nőnek mert hogy én nem kívántam, holott volt olyan eset hogy úgy törtettem át hozzájuk mert kész voltam már mint az állat erről tudott is ennek ellenére 2 órán át játszott még azzal a szarral pedig tudta nagyon jól mit akarok. Az hogy papucs voltam mert mindent elnéztem....akármit kértem leszarta, nem hagyta hogy segítsek neki, mikor meg rámordultam akkor kiborult és volt hogy napokig sírt....ezek után, hogy mertem volna bármit is szólni. A nyáron már kétes volt a dolog....próbáltam vele minél több időt eltölteni mindhiába. Melléktörténet: A nővére 1 év házasság után otthagyta a férjét, minden adóssággal, úgy hogy a faszit épp akkor rúgták ki a munkahelyéről is, nem váltak el csak szétköltöztek meg a csaj más faszi fele kacsintgatott. Ez a barátnőm és a családja is nagyon elítélte....de ennek ellenére ő ugyan ezt megtette velem....otthagyott a legnagyobb szarban.
Most teljesen szét vagy esve. Haragszom is meg hiányzik is. Ha egyedül vagyok akkor belebolondulok abba hogy jár az agyam az egészen. Egyetemre járok még közben dolgozom de egyikre se nagyon tudok így koncentrálni......az a tudta, hogy ő ilyen könnyen eldobott ennyi idő és ennyi odaadás után mérhetetlenül szarul esik. Szeptemberben összeköltözött a barátnőjével Pesten örültem neki mert boldog volt tőle, és lehetőség volt arra hogy többet találkozzunk, de soha nem lett belőle semmi nem szólt egyszer se pedig utólag kiderült hogy otthon unatkozott, én meg azt hittem hogy a barátnőjével bulizik (mert az volt a terve). Az a barátnője volt ez aki a kapcsolat elején próbálta lebeszélni őt rólam.....nagyon gyanítom, hogy most ez sikerült is neki. Rá nagyon haragszom....nagyon elküldeném a picsába de nem teszem.
Tudom, hogy egyszer majd kiheverem...hónapok talán évek múlva, de így hogy a napokat is alig élem túl így ez nem sokat hat. Annyi a szerencsém, hogy nagyon jó baráti társaságom van és hétvégente így nem érzem magam azért rosszul míg velük vagyok.
Egy 24 éves fiú.
Hellcat 2013.11.05 20:21:23
@famefatal: Köszönöm szépen! Igazad van nagyon sok mindenben és jól esik amit írtál. Remélem hamar túl leszek ezen az egészen. Csak sajna mostanában nem divat az ilyesmi....mármint az érzelmesség. De remélem nincs igazam.