Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Royalsekt

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés olyan téma van, amely képes egyetlen nap alatt ronggyá csépelődni. A Szovjetszkoje Igrisztoje története bizony ilyen. A szaporafosást is megszégyenítő sebességgel tört utat a sajtón, hogy a magyarított "szovjet" pezsgő előállítója, az izsáki székhelyű Royalsekt Zrt.…..
Royalsekt 2014.02.08 16:00:47
@akov: A Royalsekt pezsgő értékesítése a belföldi piacon 2013-ban összességében meghaladta az 5 millió palackot, ebből hozzávetőlegesen a Szent István szortiment mennyisége is kikövetkeztethető. Ilyen volumennél fogva, ha minimális százalékban is, de előfordulhat technológia hiba, amelyet igyekszünk a kiküszöbölni.
Royalsekt 2014.02.10 18:20:30
Tisztelt Németh Richard!

Egy termék sikeressége igenis jól mérhető az eladott darabszámon, azonban pezsgőink minőségét alapvetően nem ezzel bizonyítanánk, hanem az Izsákon és környékén termő kiváló hungarikum szőlőfajtákkal, amelyek pezsgőink alapborait adják, a több évtizedes szakértelemmel, mellyel borászaink rendelkeznek, a legmodernebb technológia háttérrel vagy az IFS minőségbiztosítási rendszerünkkel, melyek egytől egyig garanciát jelentenek a minőségre.

Szerencsére pezsgőinket nem a borbloggerek vagy önjelölt sommelierek, elvárásának és ízlésének megfelelve készítjük, mert akkor valószínű tényleg gondok lennének a sárga csekkel, sőt a 300 dolgozónknak is gondja lenne a számlákkal, nem beszélve arról a több száz családról, akiktől évről évre felvásároljuk a nehéz munkával megtermelt szőlőt(150 000 mázsa/év!)nekik is nagyon sok gondjuk lenne és nem hinném, hogy kacagnának.

Lehet, hogy a borról vagy a pezsgőről, mint termékről van némi fogalma, de egy átlag bor/pezsgőfogyasztóról, annak preferenciáiról vajmi keveset tud. Ettől még Ön nem idióta, pusztán naív és idealista.

A pezsgőtesztnek, csak úgy van értelme, ha azonos technológiával készült, nagyságrendileg egy árkategóriájú pezsgőket hasonlítanak össze és a zsűrinek minimum az 50%-át átlag pezsgőfogyasztók alkotják. Borítékolom, meglepő eredmény fog születni.

Üdvözlettel:

Fórián Szabó Róbert
Royalsekt 2014.02.10 20:20:20
@szeretemadragaszarborokat: A Royalsekt termékskálája igen széles, készítünk borokat és pezsgőket nagyon igényeseknek(ezek a tételek általában házon belül elfogynak) valamint igényes és kevésbé igényes fogyasztóknak egyaránt, mindenkinek az ízlése és pénztárcája szerint, sajnos elég messze vagyunk még attól, hogy a Nyakas legyen az alap, de amint a piac megköveteli, minden bizonnyal sikerülni fog megugranunk a lécet és alkalmazkodnunk a megváltozott igényekhez. Addig is marad az anyagi haszon, ami csak jelezném, hogy egy 800 Ft-os pezsgő esetében jóval kisebb, mint mondjuk -csak, hogy példájánál maradjunk- a 2013-as Nyakas Irsainál, ami most 1700 Ft, decemberben meg 990 Ft volt, ugyan azon a polcon...akkor most mi mennyit is ér??