Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LeonardMilan

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Mindannyian álarcot viselünk átvitt értelemben" - hangzik az idézet A maszk című filmből. John Woo pár évre rá megmutatta, hogy szerinte milyen az, amikor nem csak átvitt értelemben, hanem ténylegesen egy másik ember arcát látjuk a tükörben, ha belenézünk. Hannibal Lecter is…..
LeonardMilan 2013.12.15 18:07:47
Üdvözlök mindenkit a blogomon! Szeretnék bemutatkozni: Molnár Dániel vagyok, 25 éves, és imádom az üzleti könyveket. Sajnos ez az addikció, úgy hat a mai világban, mintha minimum retardált lennék. Túl kevés az olyan ember, aki hasonló érdeklődést mutat és hajlandó is…..
Sajnos a címben leírt dolog igaz! Az elmúlt 2 héten kimaradt a futás és a bell is. Na meg a bejelentkezés is elmaradt. ezért magamnak tartozok, bocsánatkéréssel. Mindenesetre továbbra is unalmas a Fegyencedzés. Viszont bejött a hideg, és megcsináltuk kint a teremben a fűtést =…..
Így edzek én... 1. heti jelentés 2013.11.08 16:19:09
A holnapi futás kivételével túl vagyok a heti edzése. igazából az csak egy kis levezetés lesz. Kb. 10 km-t tervezek 06:15 körüli kilométer átlaggal. Amiről viszont inkább be szeretnék számolni az a heti edzésem.A Foci az szokás szerint rendben volt, tegnap 12 meccsen rúgtam 14…..
Sziasztok!Ezt a blogot elsősorban saját magamnak írom. Ha menet közben akad egy-két követőm, akkor nem fogok sírni, legalább kapok egy kis visszajelzést. :) Fel fogom tölteni rendszeresen az edzéstervemet, az elérni kívánt céljaimat, valamint vasárnaponként egy…..