Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Galacticpiroe

6 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez már egy nagyobb falat, ebbe csak olyan kezdjen bele, akinek van ingere nagyobb barkácsolásra. Nem véletlenül külön szakma ez is. Egy panel esetében nem beszélünk hosszú szakaszokról, vagy komolyabb rendszerről. Amit itt szerettünk volna: kád és mosdócsere, a kádtöltő és a mosdó szétválasztásával,…..
Amire készüljön föl az aki panellakás vásárlását tervezi: nem tudom miért de a 80-as években ajtómániásak voltak az építtetők. Nekünk a bontás során 3 ajtótól is sikerült megszabadulni, és ezzel a lépéssel egy kicsit tágasabbá tenni, és több fényt engedni a lakásunkba. A bontás során nagyjából arra…..
Villanyszerelés az egyik olyan munkafolyamat, amihez szakembert hívtunk. Ezt egyébként javaslom mindenkinek, egyáltalán nem bántam meg, sajnos ez nem az a munkafolyamat, amit youtube-ról és blogleírásokból könnyen megtanulhatunk. Mi panellakásokra szakosodott villanyszerelőkkel dolgoztunk, akik…..
  Nem vagyunk szakmabeliek, nincs végtelen mennyiségű pénzünk, nem mentünk el generálkivitelezőhöz és nem terveztettük meg előre a lakást tervezőirodában sem. Nincs végtelen mennyiségű szabadidőnk (este és hétvége, illetve megmaradt szabadságok) és két és fél hónap alatt szeretnénk beköltözni az…..
Galacticpiroe 2018.08.28 06:55:00
@BiaBia: mi megszereltük házilag, de tény hogy hatalmas munka volt. Viszont nem csöpög, és ott vannak a kiállások ahol én szeretném. Illetve nem kevés pénzt spóroltam vele, de ezt majd kifejtem bővebben egy külön posztban.
Na a lényeg, nem kell beszarni és jó ha vannak az embernek barátai :D Eszközigénye minimális, és rengeteget lehet vele spórolni, amellett, hogy a szakember is örül, ha nem kell vele foglalkoznia, csak legyen jól megcsinálva! A falak A falak és a plafon kaparásával kezdtük. Amire ehhez szükségünk…..
Galacticpiroe 2018.08.27 23:34:21
@murray: nyilván az a cél hogy majd továbblépjünk, de addig meg miért éljek egy olyan lakásban, ahol nem érzem jól magam? ez kicsit olyan nekem, mint hogy miért éljél egészségesen, ha egyszer úgyis meghalsz?
Galacticpiroe 2018.08.27 23:41:30
@Billy Hill: így ment nálunk is!
Galacticpiroe 2018.08.27 23:30:08
@Gtusa: Tudod, ez mindig úgy van, hogy megadnám én a módját, ha lenne miből :) sajnos mivel végesek a lehetőség, ezért megpróbáljuk kihozni a legtöbbet minél kevesebből. Valami ilyesmiről szól/szólna majd ez a blog is, hogy más se féljen belevágni.
Adott egy gazdagréti panellakás 3 szobával 67 négyzetméter alapterülettel, és egy erkéllyel. Igazi kis mama lakás. 1984-ben épült és az utolsó felújítás is akkor történhetett (kivétel konyhabútor). Néhány kép a kezdeti állapotokról: Nem tűnik olyan borzasztónak, de a látszat csal, ezzel rengeteg…..