Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsemléző

8 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt időszakban mondhatni túlságosan is sok szó esett sérült embertársainkról. Most nem az Alpok brutális leszámolásáról van szó természetesen, hanem a Csendesebben kolléga által is érintett, úgynevezett nyomorékokról mozgássérültekről. Na most nekem személy szerint a…..
Nem csupán arról van szó, hogy a Zsolt lassan málló agyából ismét előkerült valami borzalom. Szerintem érdemes rákérdezni a kultúrába ivódott előfeltevésekre, hogy vajon tényleg érvényesek--e; és bizony olyan régi mítoszokat sem árt olykor felülvizsgálni,…..
besz*rás Obama félelmei 2009.11.05 14:48:00
Ma kénytelen vagyok cigányozni egyet. Nem azért, mert szeretek, hanem mert előttem már megtette az Origo, és pár kommentelője. A portál mai lázálmának címe: "A magyar romák miatt aggódik…..
besz*rás Nyeregben a Párt 2009.11.04 23:10:00
Nem tehetek róla, újra be kell üzemelni a blogot. A korábbi bejegyzések egy kísérlet részei voltak csupán, de a szar nem lett illatosabb az elmúlt hónapokban sem, sőt.Persze, mivel is kezdhetném, mint a rádió-botránnyal. Kérem, a Sláger Rádió ügyvezetője így nyilatkozott:…..
Valószínűleg Magyarország az egyetlen mérsékelt övi állam, ahol ennyi havazás és fagypont körül hőmérséklet-ingadozás ekkora közlekedési fennakadással fenyeget. Néhány centiméter hó mellett az Alpokban még hegyet másznak, a sógorok vígan zörögnek melóba,…..
  Érdemes tapsikolni, hogy végre lezárulhat a magyar sport egyik legnagyobb pénznyelő gengszterkalandja, az FTC-projekt. Mint ismeretes, a nagy múltú klub, mely az utóbbi években csak az üzletemberek, tulajdonosok, elnökségi tagok és politikusok ötödszöri tendereztetés után…..
Nos, tegnapi, baloldali túránk után ma ismét jobbra teszünk egy kis kirándulást - így jutunk el a www.figyelo.hu meglehetősen álvak portáljához, akik aktuális porhintésükhöz az ex-államfővel, Mádl Ferenccel megejtett diskurzusukat használják…..
Az év vége az évértékelések ideje. Így tesznek a legnagyobb, s az alacsonyabb színvonalon működő portálok is. Most utóbbiak közül mazsolázunk kicsit, kezdjük mindjárt a www.hirextra.hu -val.http://hirextra.hu/hirek/article.php?menu_id=2&cat=11&article_id=39996A portál,…..
Személyes szerencsém, hogy blogom elindiításával szinte egyidőben harangozza be a tv2 - Magyarország második legnagyobb trágyagyára - jövőre induló legújabb realityshow-ját. Már kilőtték a kukkoló-sót, a médiakalandorokat, (Pély Barnáék, a Gáspár család és Nócici -…..
Mi is lehetne egy média-fikázós blog első bejegyzése, mint jól megérdemelt emlékállítás a remélhetőleg hamarosan porrá bomló HETEK papírhulladéknak. A demagógok legdemagógabbika online változatában az alábbi szösszenetet bírta…..