Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Késapati Tamás

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Mindig mondom, hogy szavakkal építeni és rombolni is lehet. Gyerekeknél főleg. Tsubakinak azt mondta az édesanyja, hogy nem szép. És nyilván ez őt megviselte. 18 évesen vágott bele az első műtétbe. Nyilván kérdés, azt ki fizette. De az biztos, hogy azóta összesen 300 alkalommal feküdt a…..
A Xiaomi Redmi 6 ellenfele, de olcsóbb, jobb a kamera,a kijelző és a processzor, több a memória és nagyobb az akkumulátor...
Késapati Tamás 2019.02.20 16:10:31
@annyi amennyi: Nekem felkeltette az érdeklődésem ez a telefon, így köszönet a bemutatóért!
Csak annyi bizonytalanított el amit első kommentelő írt, hogy visszhangzik és érthetetlen emiatt a beszéd. Ez nem egy általános probléma ezzel a modellel?
Késapati Tamás 2019.02.23 17:11:05
@Gtusa: Megnézve egy pár telefont Alin, mindegyiket csak DHL-el szállítják, ami persze nem rossz, de akkor kötelezően kell áfát is fizetni ami már nem buli. Kitől kell rendelni, hogy ők próbálják meg becsempészni Cipruson keresztül?
A reggeli, első kávé nélkül sokan félembernek érzik magukat, szólni sem szabad hozzájuk. Tényleg nem érezzük jól magunkat, ha nem jutunk hozzá a megszokott koffeinadagunkhoz?..
Jómagam igen gyakran járok moziba, és a többéves rutinom alatt néhány moziba járó embertípust volt alkalmam megfigyelni. Ebben a posztban róluk szándékozom megemlékezni. Ha még ismersz olyan mozinéző fajtákat, akik nem szerepelnek a felsorolásban, akkor írd le nyugodtan kommentben. Sőt, most már…..
Rendelés külföldről, USA-ból, Kínából, ebay-ről 3.rész (Vámolási folyamat) Az előző 2 blogbejegyzés, amit írtam töretlen népszerűségnek örvend, így itt volt az idő egy újabb rész megírására... Így most ez a poszt, egy "megvámolt" csomag útját - folyamatát fogja hívatott leírni általam! További…..
Jól hangzik a kaukázusi szó ennek a terméknek a nevében, afféle szénsavas, ívó kefirként definiálható. A kefír szó szinte minden nyelvben kefir. A Magyar Élelmiszerkönyv nem tér ki külön a kaukázusi kefirre, nem definiálható a termék, ugyanis a sima kefir a Kaukázus északi oldaláról származik.…..
Közismert, hogy a magyarok szeretnek inni, és szeretnek sokat inni. Az is, hogy kevés ország előz meg minket egy főre jutó alkoholfogyasztás tekintetében. Elfogadjuk azt is, hogy lassan az egymillió alkoholista országa leszünk, jóllehet valamirevaló statisztikánk sincs erről, csak becsléseink.…..
A Fox harmadik évadra is berendelte a Halálos fegyver című sorozatát, amit egy ideig az elmúlás fenyegetett, hiszen egyik főszereplőjét, a Riggset alakító Clayne Crawfordot kirúgták a sorozatból. A gyártó Warner és a Fox pillanatok alatt megtalálta az utódot Seann William Scott személyében, aki az…..
Késapati Tamás 2018.05.14 12:07:59
Filmbarátok Audiokommentár: Török Star Wars   Beszélgetnek: Blacksheep, Sorter, Gergő, freddyD   Az „Tune Up” Podcasttel vívott 2018-as Oscar tippversenyben a Filmbarátok alulmúltak és a Tune Up szadista hajlamaiknak hála meg kellett néznünk a Török Star Wars című 1982-es borzalmat. Mivel…..
UPDATE 2019:Bár a poszt 2012-ben íródott, de jelenleg is aktuális! 2019-ben! További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat:…..
Késapati Tamás 2018.04.04 00:26:37
@Végiggondolom: paypal = escrow, nem mered elfogadni, csaló vagy?
Hihetetlen, de igaz! Van egy olyan érzésem, hogy ez a cikk sokakat érdekelni fog, hiszen manapság már lassan azért is horror összegeket kell fizetnünk, hogy levegőt vegyünk. Ebből a cikkből megtudhatod, hogy hogyan legyél stílusos és szexi anélkül, hogy új ruhákat vennél magadnak. Szerintem megéri…..
Van egy olyan műsortípus, amit bevállalva nem nagyon lőhet mellé az ember, mégpedig a celebeket szívatós. A TV2 ennek az extrém verzióját, az Ezek megőrültek című, japán tévévetélkedők és gólyatáborok szerelemgyerekére emlékeztető játékokkal megspékelt agymenés negyedik évadát indította el tegnap,…..
Késapati Tamás 2016.08.30 17:30:53
Ahogy arról májusban már írtunk az Indexen, a TV2 az Eximbanktól kapott milliókból nemcsak brazil szappanoperákat vásárolt az Izaura TV-re, hanem sportjogokat is, első körben például az angol Premier League meccseiét, ami egyébként jelenleg a világ legdrágább ilyen jellegű sportjoga, de hát ha…..
Késapati Tamás 2016.08.08 19:27:23
@törőfan: pl.: Méhes Gáborral mi a probléma? amúgy Hajdút én magam kedvelem, de szerintem van rajta kívül más is aki jó
Késapati Tamás 2016.08.09 01:47:19
@törőfan: knézy egy tragédia.. nagy kár, hogy az úszást ő közvetíti az olimpián :( "és akkor most jöjjön roj kíini, a legenda"
Nem vagyok sportközvetítés-habzsoló, nem ismerem sz összes magyar riportert. De az feltűnt, hogy az elmúlt években minden meccs, illetve verseny után jó esetben annyit szűrtem le, hogy jellegtelen, középszar volt a kommentátor, sokkal gyakrabban idegesítő és/vagy nagyarcú és/vagy a magyar nyelvvel…..
Késapati Tamás 2016.08.07 20:40:30
@eau sauvage: mi a baj a DIGI-s PL vagy a sporTv-s NBA és NFL stáb nagy részével?
Az átlagmagyar (mondjuk én) nem sokat tud El Salvadorról, csak annyit, hogy elég nagy a bűnözés és gazdaságilag finoman szólva sem tartoznak a világ élvonalába, ennek megfelelően elég nagy az elvándorlás. A mai blogajánlóban emellett sok egyéb érdekesség is kiderül még,…..
Az elmúlt években felröppent a vita a kérdést illetően, az okostelefonok és tabletek, de valójában még a laptop is olyannyira része lett életünknek, hogy szó szerint velük fekszünk, velük kelünk. A kütyük halk berregése és fényei pedig sokak szerint nagyban gátolják a nyugodt alvást. Mások szerint…..
Késapati Tamás 2016.08.01 12:29:15
@Koródi Antal: tudnál linkelni olyan zenét amit hallgatsz? nálam jeleneg pontosan aza helyzet mint nálad volt a lakótelepen és bármi segít csak ne a szomszédokat kelljen hallgatnom, de azért még nem találtam rá az
"igazira" tudnál linkelni olyat ami neked bevált? előre is nagyon köszi!
A közmédia is kihirdette az olimpiai keretét, melyben nincsenek nagy meglepetések. Az Eb-hez képest annyi a nagyobb változás, hogy Gundel Takács Gábor ezúttal nem csatlakozik a kommentátorokhoz, hanem a műsorvezetők csapatát erősíti. Az augusztus 5-én kezdődő riói olimpiáról az M4 Sport, az újonnan…..
A híres, vagy inkább hírhedt és egyelőre feltörhetetlen (vagy mégsem?) Denuvo-védelem kapcsán jutott eszembe néhány gondolat a kalózkodással és a tört játékokkal kapcsolatban. Világ életemben a legális játékvásárlás és az eredeti címek beszerzése mellett tettem le a voksomat, még az operációs…..
Budapest belső kerületeiben és az ország egyes részein, például Győrben már-már versengenek a vevők a lakásokért. Ha a te lakásod is a legfelkapottabb környékek egyikén van, mégsem tudod eladni, akkor másutt kell keresni az okokat. Összegyűjtöttünk 7 tipikus problémát, amik akadályozhatják otthonod…..