Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megmakkantam

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A napokban chemtrail ellenes felvonulást hirdettek meg a Facebookon. Ebből az apropóból érdemes áttekinteni, hogy ténylegesen mennyi igazság van abban, miszerint repülőgépekről mérgekkel permeteznek minket szándékosan, vagy annak mellékhatásaként, hogy állítólag (!) globálisan próbálják valakik az…..
Megmakkantam 2013.11.04 21:39:36
!!!MINDENKIT SZERETNÉK FELSZÓLÍTANI, HOGY NE OLVASSÁK EL KEREKES ROLAND KOMMENTJEIT, MERT A HÁTTÉRHATALOM KOMPRÁDOR ÜGYNÖKE!!!

Kommentjei egytől egyik olyan neobabiloni-háttérhatalmi technikákkal készültek, amelynek révén képes olvasóit hipnotizálni-programozni, tudatalatt népirtásra gerjeszteni.
A programozás-hipnotizálás pontos célja és módszere még nem ismert, de ugye az, hogy nem tudjuk hogy csinálja, nem jelenti azt, hogy nem is csinálja.
Legvalószínűbb, hogy olyan speciális karaktereket használ kommentjeiben, amelyek hagyományos betűknek látszanak szabadszemme 14-es betűméret alatt, ha viszont rájukzoomolunk, a fejlett neobabiloni technika érzékeli szándékunkat, és kikapcsolja az elmeprogramozást, így nagyon ehéz észrevenni a turpisságot. Nekem a 7 éves lányom szúrta ki, aki alacsonyabb rezgésszinten(5-6) van, mint én(14, de ha ideges vagyok 18), emiatt jobban látja az ilyesmit.

Nagybetűkkel kiemelem, amit látott a lányom, Kerekes Roland írásaiban:

"Innen is látszik, hogy nem Tudod, hogy miről bEszélek. igen VannAk Gonosz emberek, de aki 5000 éven keresztül csak az, az olyan ember nem egYszerűen gonosz, az már szinte A SÁTÁN ivadéka."

Ez egy alvó sátánügynök felébresztésére alkalmas kód, ami ki tudja hány gyanútlan olvasóban indított el beláthatatlan folyamatokat.

Jövő hét szerda délután Kerekes Roland elleni megmozdulást tartunk emiatt a Városligetben.
A pontos helyszínt és időpontot később, telepátia útján juttatjuk el az érdeklődőknek, vagy egy chemtraillel felírjuk a Rottenbiller utca fölé! Ha csatlakozni akarsz, csak gondolj arra hangosan (de magadban!), hogy "LIKE!".