Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pretorians

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jóisten mentse meg a jeles történelmi személyiségeket attól, hogy a Starz nevű amerikai csatorna sorozatban dolgozza fel az életútjukat. Nem kell messzire menni, Julius Caesar egy rosszindulatú, alattomos, gyáva pöcsfej lett a Spartacusban, akit ráadásul még jól meg is dugtak, hogy…..
Az utóbbi időben, valahányszor megnézem yahoo-s postafiókomat, egy bosszantó és rendkívül bugyuta reklám ötlik a szemembe: egy román szappanopera, telerománc vagy akármi reklámja latinul, azaz miként az alábbiakban kiderül, mégse egészen latinul, noha nyilván annak szánták. A…..
pretorians 2013.11.29 06:04:54
A GKI szerint a gazdagok, mert nekik nagyobb a rezsijük, miközben a "szegények" semmit sem nyertek, mert drágult az alkohol és a cigi. A Gazdaságkutató Intézet egyszerre adta tanúbizonyságát a politikai szervilizmusnak és annak, hogy mennyire ismeretlen számukra a magyar társadalom…..
pretorians 2013.11.22 03:11:09
@GMMG: "Aki élt a 70-es 80-as években tudja milyen a heti rendszeres áramszünet. "

Ez mese habbal zozókám!
Ekkorákat talán nem kellene hazudnod!
pretorians 2013.11.25 10:35:13
@gigabursch: Te átélhettél olyat, hogy adott térségben gyakori volt az áramszünet, teszem azt évente akár 6-8 esetleg 10 alkalommal. De olyat nem, hogy heti rendszerességgel áramszünet lett volna.

Akadt település, amely a vártnál gyorsabban fejlődött, ilyen helyeken a megnövekedett terhelésnek köszönhetően előfordult, hogy gyakran szünetelt az áramszolgáltatás, de ez is átmeneti volt, mert a távvezeték vagy a trafó cseréjével hamar orvosolták a problémát.

Gyakori áramszünet a 90-es évekre volt jellemző, ugyanis ezzel alapozták meg a privatizáció szükségességét a szocialisták.