Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszter Mária Király

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hete kontrollon jártunk mindkét Lányunkkal. Málna transzplántációs kontrollon Virág pedig Neurológiain, az a "szerencsénk" hogy mindkét Lányunk ugyanabban a kórházban volt kezelve és ráadásul kórházon belül is viszonylag közel van a két szakrendelő így egy napra lett…..
Virág megérkezett a két hétig tartó kezelésből! Sajnos nagyon gyengék a vénái így elég sok szúrást kellett kibírnia volt hogy naponta többet is a kezelés sikeressége érdekében (erős gyögyszer ami szájon át nem helyettesíthető). Van egy kórokozó a szervezetében ami…..
Málna korábban is volt nevelési tanácsadó keretein belül vizsgálaton amivel fel tudják mérni a fejlettségi szintjét ami azért kötelező számára mert korábban soha nem járt közösségbe betegsége miatt.. Az első osztály befejezte után a mai napon kellett visszatérni…..
Eszter Mária Király 2014.06.13 19:48:19
Hétvégén rendszerint közös programokat szoktunk szervezni Lányainkkal , ezen a hétvégén egy közös pizzasütés volt az egyik program amiben Virág és Málna aktívan részt vett. Facebookos oldalunkon lesz még egy kép amin látható hogy Virág milyen igyekezettel használja a…..
Virág a mai napon hazatérhetett az egy hetes kezelésről a tüdőkórházból! az eredménye két szempontból nézhető.. a tüdőkapacitása javult 8%-ot a bekerülési állapothoz képest ami egyfelől jó.. Sőt! másfelől ez az érték 30-ról javult 38%-ra ami azt jelenti hogy Virág a…..