Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dom77 (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel kell együtt léteznünk a következő két és fél hónapban? Tele lesz baromságokkal az internet? Bármit találunk a postaládánkban, percekig kell mérlegelnünk, hogy ez-e az igaz, vagy az ellenkezője? Most például két pdf fájlt kaptunk, egy köszöntőt Patek Gábortól, a…..
Dom77 (törölt) 2010.01.19 10:04:08
@Meridian74: Nem feltétlenül szellemileg visszamaradott. Esetleg csak úgy gondolja, hogy a fegyőreink ruhájának színéről, a börtönkoszt minőségéről és a cellahőmérsékletről döntünk ilyenkor. Talán van igazi politikára alkalmas ember, de momentán esélytelen, hogy az aktuálpolitika közelébe kerüljön. Ugyanúgy, ahogy a Dalai Lámának sincs esélye, hogy beszélgetőshowja legyen egy kereskedelmi televízióban. De szavazni azért lehet: Tüncike vagy Mancika show, tessék emberek lehet acsarkodni:-)
Imre, a józsefvárosi virágültető lakcím nélküli  példája ragadósnak tűnik. Ő ugyanis nem a nyomora hangsúlyozásával vár segítséget, hanem azzal, hogy megmutatja: többre képes, mint siránkozni lehetetlen helyzete fölött.   Tegnap a 13. kerületben láttam egy…..
Dom77 (törölt) 2009.10.13 14:24:04
@Muad\\\'Dib: 12.46-kor még 3 zsömlét adtál volna neki:-)
Lassan egyébként megszokhatjuk, hogy nem csak az kerül utcára aki semmirekellő.
Ehhez nem is fűznék hozzá semmit. Ennyi...
Dom77 (törölt) 2009.02.27 10:23:43
A Homár már hallott olyanról, amikor a rendőrség egy néhány hónappal korábban befizetett bírságot próbált börtönnel fenyegtve újra behajtani (fogalmuk sincs, mi van), de ez azért viccesebb. Helgához ugyanis reggel 5-kor csengetett be két kolléga, hogy akkor most mehet letölteni…..