Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lőrincz Levente

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már egy ideje eszemben volt, hogy ideje volna egy általános pedikűrt eszközölni a jószágokon, nehogy baj legyen a lábukkal, de tartottam tőle, nem tudtam, hogy fogjak hozzá. Ma igen szép, napsütéses idő volt. — Ez felemás érzés, így karácsony előtt egy héttel. —…..
Nem eseménytelen a február. Egyre nagyobb a tétje a második előadásnak is, hiszen az első eredményei jók, de koránt sem elegendők. Itt nem állhatunk meg. Nem dőlhetünk hátra. Most következik a java. Ha szeretnénk hagyományt teremteni, akkor mindent meg kell érte tennünk. A Horror…..
Őszintén szólva eredetileg ezt a bejegyzést még januárban kezdtem írni, és nem a Horror Színház lett volna témája. A tervem az volt, hogy reflektálok az Esztergommal kapcsolatban megjelent, nem túl kecsegtető írásra és az ahhoz érkezett hozzászólásokra egyszerre. Most mégsem…..
Beköszöntött az új tanév, tizenhat éves lettem. Sok szempontból ez volt az életem menetén fordító év. Ebben az időszakban született meg az elkötelezettség, amelytől az ember nagyon nehezen képes szabadulni. Bevallhatom, nem is sikerült tökéletesen megszabadulnom, pedig már úgy…..
Nem éreztem hosszúnak a felkészítési időszakot. Persze akkor nem bántam, hiszen szerettem volna a tettek mezejére lépni. Ez a hangulat mai napig megvan az emberben. Hallottam egyszer egyik tanáromtól, hogy Rudolf Péterrel nehéz volt próbálnia, mert ő legszívesebben már játszott…..
Olyan voltam, mint a legtöbb gyerek. Szerettem volna színész lenni. Ez nagyjából arra a korszakra tehető, amikor a kisiskolások számára még Jean-Claude Van Damme és Arnold Schwarzenegger jelentette a filmet és egyúttal a színészetet is. Nem a gondolatok és mély érzelmek kora,…..
Múltidő. Ma ezt már inkább így mondanám, ellentétben azzal, ahogy a cikk végződik. Beillesztem ide, mint ígértem a régi cikk teljes változatát. Érdekes ezeket a 2011-es téli gondolatokat újra elolvasnom. A legtöbb dologban nem változott a véleményem, és bár már akkor is…..
Mi az egyik magyarázata az újbóli rövid eltűnésnek? Kissé túlozva azt állíthatnám, hogy az időhiány. Milyen időhiányban szenvedhet, aki lábsérüléssel odahaza tölti napjait? Úgy alakult, hogy jelenleg - mivel a csodálatos kék merevítőnek köszönhetően egy menekülő…..
Mostani bejegyzésemnek akár azt az alcímet is adhatnám, hogy "Kísért a múlt". Valójában a múlt kísértete ez, ugyanis bár most itt vagyok a gép előtt újabb 10 nap kihagyás után - amit maximálisan az elmúlt egy hétben tapasztalható eseményeknek tudhatok be, vagyis annak, hogy…..
   A Dologház utcában jártam az ambulancián. Nem szeretném sokat szaporítani a szót, elvégre a sérülés jóval régebbi, mint a blogom, legyen elég annyi, hogy egy őszi délután a bokám jobban rándult ki, mint én. A talajt mindenfelé lehullott levelek borították…..
   A legelső lépés: két részre választom mindazt, amit írni fogok. Ahogy ígértem. Jelenleg egy panellakás szobájában ülök, a tőlem telhető legrövidebben próbálok bejegyzést készíteni a blogfelületre, hiszen nem vagyok képes kellemes szögben tartani gipszben lévő…..
   Elsőként tisztáznom is kellene néhány a későbbiekben lényeges, és már most sem igazán elhanyagolható dolgot. Ez egy régi blogom újbóli megszületése. Bár a kifejezés talán kissé erős, hiszen előző blogom frissítése nem épp abban az ütemben történt, ahogy azt…..