Regisztráció Blogot indítok
Adatok
retter

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Rendőrautó tilosban 2008.01.17 17:52:00
Ha már reggel rendőrös sztori volt és mostanában nagyon el vagytok kényeztetve posztokkal, akkor kaptok még egy rendőrös történet, ezúttal mm-től, ami szövegben igen tömör, a képek viszont annál többet mondanak... És ezek a rendőrök, úgy tűnik, hogy nem fáztak és ki mertek…..
Ha azt gondoltuk, hogy az Optimus Maximusnál nem lehet jobb billentyűzetet kitalálni, hát még nem láttuk az Optimus Tactust. Emellett már ódivatúnak tűnik, hogy a Maximus LED-billentyűi bármilyen karaktert megjelenítenek és ezzel bármilyen billentyűzetet beprogramozhatunk. A Tactus…..
A Homár már hallott olyanról, amikor a rendőrség egy néhány hónappal korábban befizetett bírságot próbált börtönnel fenyegtve újra behajtani (fogalmuk sincs, mi van), de ez azért viccesebb. Helgához ugyanis reggel 5-kor csengetett be két kolléga, hogy akkor most mehet letölteni…..
retter 2007.12.21 17:33:46
Látom megy a fricskázás rendesen itt :)
Ilyen esetben az emberke aki egyébként nem fizette be a bírságot még adott esetben 5-10.000 Ft-ot vesz ki "valakinek" (és itt az állampolgárok befizetet adóit értem) a zsebéből a szállítási költség és egyebek miatt, sőt azt ki fizeti meg, hogy a rendőr adott esetben reggel 8-ig dolgozik és mondjuk 12 óra szolgálat után még 2 óra túlórát kell lehúznia de nem fizetik ki neki, hanem megy a levesbe? És ez az miatt, mert ugye a jófej állampolgár nem fizeti ki a csekket, és még ő van megsértődve. A bírság leülése elött egyébként egy hosszabb folyamat zajlik le figyelmeztetéssel, ami akkor indul el, ha nem fizetik be a bírságot. A blog készítőjének nem biztos, hogy itt anyira ugrálnia, pampognia kellene, blog-ot indítani és a rendőrökre köpködni, a többieknek meg beállnia sorba. Sok hozzászólónak meg fogalma sincs, hogy mi a helyzet és hogy a készítő részben a saját zsebükből és avman zsebéből is vesz ki pénzt, csak az a lényeg, hogy tudják köpködni a rendőröket. Ott tartunk, hogy mindenért a rendőrök a faszfejek, még akkor is ha az állampolgár nem fizeti be a bírságot és ez miatt felelnie kellene. Avman, majd ha te rendesen végzed a munkádat és egyszer csak az ügyészségen találod magadat, mert az ingyenes és névtelen zöld számon jött egy bejelentés, hogy te itt és ekkor csináltál valamit és nézel hülyén hogy mi van, meghurcolnak, ügyészségre mész, csak azért mert egy fasz állampolgárt mondjuk megbüntettél jogszerüen és ő bosszúból megvádol valamivel, ami nem igaz és EZT Ő NÉVTELENÜL MEGTEHETI. Akkor miről beszélünk? A meghurcoltatásokért és azért, hogy egy ilyen büdös paraszt miatt veszélybe kerülhet az ember állása, megélhetése ki felel? Avman keresd meg a szótárban, hogy ilyen esetben mi van. És ez csak a jéghegy csúcsa, amit nem sokkal egy gyárban, soron dolgozó munkás fizetéséért, akinek az a munkája, hogy az egyik kábelt össze dugja a másikkal. Kívánom, hogy az ilyen fricskázó embereknek legyen egy éttermük, ahova zárás elött 1 percel bemehetek és kávéskanállal megehetek 2 órán keresztűl egy nagy tányér levest és fizetés nélkül lelépek, majd azt mondhatom, hogy te egy köcsög vagy ás felnyomlak mert nem adtál számlát. EZ LENNE A NAGY IGAZSÁG? Ilyenkor majd mosolyogjatok.