Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tipar

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár már hallott olyanról, amikor a rendőrség egy néhány hónappal korábban befizetett bírságot próbált börtönnel fenyegtve újra behajtani (fogalmuk sincs, mi van), de ez azért viccesebb. Helgához ugyanis reggel 5-kor csengetett be két kolléga, hogy akkor most mehet letölteni…..
tipar 2007.12.21 17:51:55
Csak egy apró hozzáfűzni valóm lenne:

Botrány, hogy ebben az országban folyamatosan védekeznie kell az embernek valamivel, vagy valakivel szemben.

Én most épp a bírósággal küzdök, mert állítólag valami ember miattam ment neki valami szalagkorlátnak, amitől megkarcolódot az autója eleje. Namost én erről akkor szereztem tudomást, amikor kaptam egy levelet a rendőrségtől, hogy írjam le mi történt. Leírtam, hogy nem tudom miről beszélnek, mert az adott időben nem voltam ott (és a kocsim sem), hanem egy üzleti megbeszélésen vettem részt a város másik felén. Reménykedtem benne, hogy ez azért nem egy elhanyagolható tény (pláne, hogy vagy 8-an tudják ezt tanúsítani), meg abban is, hogy a rendőrség az ÉN adómból nem aszisztál ahhoz, hogy valami görény az én kötelezőmre csináltathassa meg az autóját, csak azért mert valahol felírta a rendszámomat. Rosszul tettem. Már hogy reménykedtem... Aztán meg amikor megemlítettem valami kis előadócskának, hogy ő maga a bizonyíték a rendőri rekrutáció és a kontraszelekció kapcsolatára, akkor meg nézett bután, mert nem értette, hogy mit beszélek. De ahhoz persze volt agya, hogy hónapokra lehetetlenné tegye a munkámat azzal, hogy bevonja a jogsimat valamiért, amit nem tettem. Most abban bízom, hogy talán a bíróságon találok egy embert, akinek több esze van egy jól fejlett mongúznál...

Persze tudom, hogy az én hibám ez is. Nem kellett volna hazaköltöznöm ebbe a trágya országba, meg nem kellett volna feltűnő színű sportkocsit vennem, és akkor talán nem érezné minden ostoba csinovnyik, hogy rajtam kell kiélnie az elcseszett életének minden frusztrációját. Na mindegy. Tulajdonképpen már az is eredmény, hogy nem erőszakoltak meg a rendőrörsön.

A hölgynek pedig szurkolok, hogy be tudja bizonyítani az igazát.

Ja igen, ÉLJEN KAFKA!!!!!!

Ps: Attól a kedves kommentezőtől, akinek meg véletlenül elküldtem a hozzászólásom előző változatát elnézést kérek. Nem neki szántam, csak félrenyomtam a gombot.:)