Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bazsó Attila

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eltelt 2 hét az ültetés óta. A magok csírázása idén valamiért kissé lassabban megy. Talán mert idén nem saját, hanem beszerzett magokról ment az ültetés. Most jelenleg a magok 2/3 része kelt ki, de minden reggel fedezek fel újabb és újabb jövevényeket, így még van remény a…..
GaBko Chili S3 1. nap Kezdődik! 2014.01.22 20:57:26
Már nem szerettem volna tovább várni és elvetettem az itthoni magokat. Összesen 32 mag került az inkubátorba. Carolina Reaper, Trinidad Scorpion Moruga, Trinidad Scorpion Butch T., Dorset Naga, Bhut Naga Jolokia, Fatalii gourmet Jigsaw, Khrisna Jolokia, és egy Trinidad Scorpion…..
Az izzócsere és tápozás változtatása megtette hatását, a növényeken rengeteg virág és bimbó jelent meg. Mivel a növekedés sem állt meg, a lámpát már plafonig kellett tolnom és néhány ágat is megkurtítottam. Bízom benne, hogy a bekötéssel sem lesz gond. Mivel nem igazán…..
Bazsó Attila 2013.11.03 21:11:04
@GaBko: 23 fokos a pince és sajna minden levél lehullott,az ágvégek felől pedig kezd barnulni,kiszáradni a növény.. :( Nem tudom,mit tegyek,talán a garázsba tudnám kitenni(?)
Ott viszont télen nem tudom,van-e +10 fok felett a hőmérséklet...
Tavaly októberig szép idő volt, folyamatosan ment a szüret és ilyenkor szüreteltem a legnagyobb mennyiségeket. Sajnos idén nincs ekkora szerencsém az időjárással. Sokszor 10 fok alá megy már éjszaka a hőmérséklet és a közeljövőben sem ígérnek jobb időt. A növényeken…..