Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sk8erPeter

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1 éves lett a Family Guy Blog. Az első poszt 2009. január 14-én íródott és az a Family Guy története volt, amit mai napig néha-néha bővítgetek.  Mikor pont egy éve elindítottam a blogot, már pár hónapja rajongója voltam a Family Guy-nak. Természetesen velem is a Comedy…..
Family Guy Blog Best of... 2009.08.19 23:01:53
Sziky írta nekem, hogy szeretne egy best pillanatok of Family Guy videót összevágni. De ehhez kellene tőletek egy kis segítség, mer ugye nem kevés vicces jelenet van. Meg ugye kinek-mi a kedvenc. Szóval kommentekbe várjuk, hogy kinek melyik volt a kedvenc gegje!..
Sk8erPeter 2009.09.13 17:40:51
Én is összevágtam egy kedvenc részek kisfilmet, azokból a jelenetekből, amit haverokkal megnéztünk, és amin órákig szakadtunk :D De az is igen nehéz meló volt, így is 1 órás lett a film, pedig csak 2 évadból vagdostam részeket :O Szóval nem könnyű meló egy ilyet összeállítani, megvágni...

Nagyon beteg jelenet a 4. évad 1. részének eleje, amikor Peter felsorolja az összes szemétrevaló szar szappanoperát, amik miatt megszűnik a sorozat :-D
("Peter: Sajnos rossz híreim vannak: megszűnik a műsor.
Lois: Jaj ne! Dehát hogy tehetnek ilyet?
Peter: Úgy, hogy egyszerűen nincs több szabad műsoridő, Lois - a csatorna inkább olyan nagyszerű műsoroknak akar bizalmat szavazni, mint a... Vadangyal, Perla, Rosalinda, Cassandra, Gazdagok és szépek, Esmeralda, Marimar, Édes dundi Valentina, Celeste, Csábítás, Bűntársak, Lucecita, Esperanza, Ramona, Veled álmodom, Paula és Paulina, Gyagyás család, Vad szenvedélyek, Milliomosra vadászva, Titkok és szerelmek, Luz Maria, Isaura, Rosalinda, Kachorra, Lorenzo asszonya, Élet harmincon túl, A vipera, A klón, és a Popeye, a tengerész.
Lois: És akkor most vége?
Peter: Hát, ha ezek közül mindegyik bedől, akkor még lehet egy dobásunk." :-D)

Vagy: 4. évad 21. része: Wheel of Fortune (Szerencsekerék) szintén iszonyat beteg jelenet... :-D (a "beteg" szó jelen poénok esetében természetesen pozitív értelmű :-) )
A végtelenségig lehetne sorolni a kedvenc jeleneteket a Family Guy-ból, ezek most csak így elsőre jutottak eszembe, de még rengeteg jelenetet imádok a sorozatból.
Sk8erPeter 2009.09.16 19:22:29
@hustra: 6. évad, 12. rész: Long John Peter, 17. perctől :)
www.youtube.com/watch?v=DXHaCEhOiWU
Family Guy Blog Megint új dizájn 2009.08.08 17:08:09
Szóval igen. Ne haragudjon meg az rám akit zavar, hogy ilyen sűrűn cserélődik a dizájn, csak sajnos egy kis idő elteltével valahogy sosem tetszik az aktuális kinézet. De szerintem ez most sokáig fogja bírni. Mondjuk mindegyiknél ezt mondtam amikor elkészült.Szóval puszi!..
Artúr: Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor jelenik meg (ha lesz ilyen egyáltalán) Az ítélet: család c. sorozat DVD-n.Valaki: Mikorra várható a Family Guy-dvd?Sajnos egyelőre nem tudtak semmi konkrétat mondani egyikkel kapcolatban sem az InterComnál. Midaga: "Kiadják-e?",…..
Rendes sorozatfüggőknek nem újdonság, de vannak még ebben az országban olyan akciósorozat-rajongók is, akiknek nincs Jim bácsijuk Iowában, aki szépen elküldi nekik a részeket DVD-n, így nekik örömhírünk van: a Cool TV műsorán hétfőn este 23:35-től visszatér a…..