Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ricsi47

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A társadalom jelentős része azt a nézetet fogadja el, hogy csak egy embert lehet igazán szerelemmel szeretni. Ezzel alapvetően nem is lenne semmi gond, ha mindannyian monogám típusúak lennénk és senkinek nem lenne szeretője.Akkor mi történik, ha megismerünk valakit, akinek nem tudunk…..
Ricsi47 2013.11.05 19:38:31
@famefatal: Ööö... nem ismerem azokat, akikkel kavar… a helyzet az hogy 220km van köztünk. De szóba került a dolog hogy miként viszonyulunk egymáshoz csak akkor kerültem a témát, de megmondtam neki, ha a távolság nem lenne, más lenne a helyzet. Nem láttam bölcsnek akkor, hogy esetleg belemenjek egy távkapcsolatba mondom inkább még várok.
Csak most kinéz nekem egy karrier lehetőség ahol ő él. Ezért merült fel bennem a gondolat. A probléma ott van hogy nem tudom megbeszélni vele a felmerült problémát hogy több emberrel kavar egyszerre mert egyik közös jó barátunktól van az információ és ugye ez egyértelmű lesz és ha felhozom a barátom megharagudhat rám ő meg a barátomra.
Lehet, az lenne a leglogikusabb, ha elmondom, hogy tekintek rá. De előbb felhozom nála a témát, hogy kavar-e most valakivel ha őszinte lesz tudni fogom hogy megbízhatok benne és onnantól ez már nem fog semmit se számítani.
Nem tudom mit fogok csinálni mert az utóbbi lehetőséget is csak akkor tudnám elképzelni ha már biztos hogy odaköltözök vagy már odaköltöztem.