Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt Borsányi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nagy szerencséje a magyar nacionalizmusnak, hogy miközben minden okunk megvan megválni tőle, ez összecseng a világ változásai adta lehetőséggel is. A magyar nacionalizmus és az általa létrehozott nemzet alapvetően sikertelen program. Annak idején, amikor az abszolutizmussal szemben a XIX. század…..
Zsolt Borsányi 2017.07.26 22:12:51
Kár a sok okoskodásért. Ez az oldal a nemzeti módon gondolkodók körében céloz megosztottságot előidézni, és inspirálni egy olyan látásmódot, mely a fejlődést az EU-hoz való kötődés erősödése révén képzeli el, valamint a függetlenséget a nemzet fejlődésével szembeállítja. Az EU-t ugyanakkor globalisták irányítják, akiknek célja, hogy minden ember fölött rabszolgatartók módjára uralkodjanak, és ehhez a szabadság, tolerancia és modernizáció jelszavait használják. Itt pedig a nemzetiek megnyerésére a nemzet fogalma is belép a képbe, úgy, hogy mindezt Orbán Viktor törekvéseiről leválasztja a szerző, hogy Orbán Viktor követőiben is elválasszák az ő követését a nemzeti céloktól, vagyis követésük motivációjától. Tehát itt is a cél Orbán Viktort leválasztani követőiről, azaz megszabadulni tőle, mert valaki(k) nagyon akar(nak) valamit. Mit? EU-pártiságot, tehát a globalista elit világuralmának senki se szabjon gátat. Majd akkor a nemzet fogalma sem fog már kelleni, tehát el is fog tűnni - ez a csali sorsa, a mienk pedig rabság. Mindig így volt, a cikk lényege nem igaz: mindig és csakis a nemzeti függetlenség erősödésekor kezdett kulturálisan és gazdaságilag is erősödni az ország. A kiegyezést és a Horthy-korszakot is ide sorolom, Orbán Viktoréval együtt, meg Bethlen Gáboréval. Hasonlítsuk már össze tárgyilagosan ezeket a korszakokat és rájövünk a hasonlóságra, és arra is, hogy ez a cikk miért tör a fejlődésünk és javunk ellen.
Orbán ellenfelei egy olyan focicsapatra hasonlítanak, akik a sokadik megalázó vereség után is ugyanazzal a vesztes taktikával futnak ki a pályára. Sőt, a borítékolható bukás előtt/közben még kifejezetten lelkesek is, aztán meg nem értik az eredményt. Nézem a CEU-ért menetelő tömeget, és magamban…..
Zsolt Borsányi 2017.04.14 04:07:48
@wolves84lb: Ha más a véleménye valakinek, az jellemtelen? AZ a jellemtelen, aki a másikat megbélyegzi. Orbán sokat tett az országért, senki miniszterelnökként ennyit nem tett, viszont az épülő világdiktatúrának útjában van, ezért negatív érzelmek keltésére ellene, erre használja a médiát. És ezért sokan azt hiszik, hogy a saját jogos véleményük alapján gyűlölik a miniszterelnökünket.
Zsolt Borsányi 2017.04.14 04:08:38
@wolves84lb: Ha más a véleménye valakinek, az jellemtelen? AZ a jellemtelen, aki a másikat megbélyegzi. Orbán sokat tett az országért, senki miniszterelnökként ennyit nem tett, viszont az épülő világdiktatúrának útjában van, ezért negatív érzelmek keltésére ellene, erre használja a médiát. És ezért sokan azt hiszik, hogy a saját jogos véleményük alapján gyűlölik a miniszterelnökünket.
Zsolt Borsányi 2017.04.14 04:39:36
@kvadrillio: Csak jelzem, hogy ha nem hiszel, az sem több, mint hit, és nem jogosít fel, hogy másoknak a hitből adódó tetteit rosszindulattal elítéld. Másrész az iskolarendszer az EGyház tevékenysége nyomán, abból következően alakult ki. A tudomány és a művészet is. A kultúrának a humánus jellege vallásos hit nélkül hamar el fog tűnni. Minden más hataloméhes emberek ideológiája. Az "Orbán lop", "Orbán diktátor" jelszavak is ilyen törekvéseket szolgálnak, mert útban van a világelit hatalmának
.
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..