Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NorthStar

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egész évben a kínai nagyvárosokban tanuló vagy dolgozó fiatalok a kötelezettségeiken túl kénytelenek odafigyelni a megjelenésükre is. Amikor végre a Tavaszi Fesztivál idején hazautaznak vidéken élő családjukhoz, lazulás veszi kezdetét és a frizura, a smink valamint a ruha gyorsan megváltozik és…..
Több mint 4 000 ember közösen fogyasztott el egy egész birkanyájat Jianyangban, Délnyugat-Kína Sichuan tartományában szombaton. A nyársra húzott állatok 200 grillsütőn három órán keresztül sültek. A rendkívüli hideg ellenére is nagy volt az érdeklődés az online kereskedelemmel foglalkozó cég kínai…..
Életfogytig tartó szabadságvesztést kapott az új Kína történetének korrupció miatt elítélt eddigi legmagasabb rangú vezetője, a legfelsőbb politikai vezetés volt tagja, a belbiztonságot korábban felügyelő Csou Jung-kang - jelentette a kínai televízió, a Tiencsin városi…..
A társadalmi jócselekedeteket számon tartó és azokat szolgáltatásokra beváltó "bankot" nyitottak az észak-kínai Jencsi városában. A rendhagyó kezdeményezéssel az önzetlen jótétemények számát szeretnék növelni. A Csilin tartománybeli városka a jótétemények széles…..
Kifejezetten a halálbüntetés alkalmazását kéri legfrissebb körlevelében a kínai legfelsőbb bíróság a kábítószerrel kapcsolatos súlyos bűncselekmények esetében - számolt be róla csütörtökön a helyi média. A drogbárókat, kábítószer-dílereket, visszaesőket…..
Láttunk már orrot homlokon, mellkason arcot, most itt van a kéz a bokán! Kínai orvosok sikeresen visszaoperálták a helyére egy férfi leszakadt kézfejét, de a kezet előtte egy hónapig a bokájához varrva tárolták, hogy a szövetek életben maradjanak. DURVA KÉPEK Xiao…..
NorthStar 2013.12.21 01:47:41
NorthStar 2015.05.25 19:07:32
@fuszujka: Sokaig kerestem, mi az erossegem az eletben. Aztan rajottem: a hulyesegem. Koszi a megerositest :D
Lássuk be végre, az óriáspanda egy tök béna állat! Képtelen a túlélésre (alig van belőle pár ezer példány), utálja a szexet (szinte képtelen fogságban szaporodni) és most kiderült, nem bírja megemészteni a bambuszt sem! Egy kedden közzétett kínai…..
Megnyílt a pekingi Régi Nyári Palota élethű másának egy része a hétvégén eredeti helyszínétől ezer kilométerre, Kelet-Kínában. A sokat vitatott turisztikai létesítményt máris ezrek keresték fel. A Hengtien szomszédságában, több mint 400 hektáron elhelyezkedő,…..
Gyomorforgató képeket tett közzé nemrég Wuhan város önkormányzata emberi ürülékben talált mobiltelefonokról. A láthatóan nem túl finnyás köztisztasági dolgozók egy rakás mobiltelefont lapátoltak össze, amikor átnézték Wuchang pályaudvar nyilvános…..
Franciaországot megelőzve Kína lett 2014-ben a világ második legjelentősebb bortermelője 800 ezer hektárral, az első helyen továbbra is Spanyolország áll - közölte a nemzetközi szőlészeti és borászati szervezet (OIV) hétfőn Párizsban. A kínai szőlő 2000-ben a világ…..
NorthStar 2015.05.02 06:11:02
Több napon át komoly zavart okozott Kínában egy rejtélyes hackertámadás - jelentette a China Daily című angol nyelvű napilap pénteki számában. A cikk szerint a történtek a külföldi számítógépes támadások veszélyeire, a kínai internethálózat kiszolgáltatottságára…..
Shu Wen a Fujian Normal University végzős diákja. Igazi internet szenzáció lett belőle Kínában, amikor megjelentek fotói az egyetemét népszerűsítő oldalakon. KÉPEK, KÉPEK, és KÉPEK Sokak szerint ezek a fényképek a legjobbak Délkelet-Kína Fujian tartományának összes…..
Online szerencsejáték-szervezők százaira csapott le a rendőrség Dél-Kínában, a hálózatban érintettek bankaszámláin 330 millió jüant, vagyis 14,7 milliárd forintnak megfelelő összeget zároltattak - számolt be a kínai média. Méretét tekintve ez volt a Kínai…..
Kínában vizsgálatot indítottak annak kiderítésére, hogy valóban a Fucsien tartományból 1995-ben ellopott Buddha-szobor volt-e kiállítva a Magyar Természettudományi Múzeumban, s amennyiben megalapozottá válik a gyanú, Kína vissza fogja követelni a különleges, mumifikálódott…..
Egy kínai kisgyerek, akinek szülei korábban megengedték, hogy régi könyveket tépegessen, most a család összes megtakarított pénzét tépte miszlikbe, amit egy dobozban talált otthon az ágyuk alatt. A 4 éves kisfiú anyukájával, Liu Fannal volt otthon Xi'anban, Shaanxi…..
Több mint 7000 művész és munkás dolgozott az észak-kínai Harpin városában az utolsó pillanatig, hogy vasárnap megnyílhasson a Jég- és Hófesztivál. KÉPEK és VIDEÓ A rendezvény idén 30 éves és minden eddiginél nagyobb lett. 240 méter hosszú jégcsúszdával és…..
A Sárga folyón a hideg időjárásának köszönhetően Shanxi tartomány határán alázúduló Hukou-vízesés befagyott és a folyó két partjának megkapó, jeges látképe rengeteg turistát és hobbifényképészt vonz ezekben a napokban. A vízesés szélessége és magassága nem…..
// Post by Pekingi kacsa. ..
Egy külföldi férfit vágott át egy középkorú nő Peking Chaoyang kerületében egy jól bevált trükkel a pengcivel. A pengci a kínai szlengben azt jelenti, hogy balesetet szimulál valaki, hogy utána pénzt csaljon ki az ártatlan "elkövetőtől". A nő hirtelen…..
Egy hete kapták lencsevégre ezt az aranyszínű Lamborghinit Kínában, Zhejiang tartományban. Kína a világ legnagyobb aranyfelhasználója, kocsiktól a házakig mindent szeretnek vele beborítani. Forrás: ECNS..
Kína megszünteti a munkával történő átnevelés intézményét, továbbá könnyít családtervezési politikáján, vagyis engedélyezi azon szülők számára is a második gyermeket, akik közül az egyik egyke - közölte pénteken az állami média. A döntések a Kínai Kommunista…..
Ha valakinek alkalma nyílik egyszer átsétálni a Jangce folyó nanjingi hídján, ne lepődjön meg, ha egy középkorú férfival találkozik, aki fel-alá sétálva távcsővel fürkészi a gyalogosokat. Ő Chen Si, a Jiangsu tartományi Nanjing egyik jó szamaritánusa, azokra…..
Kínában egy barna, három hónapos kölyökkutya nem tágított elpusztult lánytestvére mellől, akit korábban egy autó gázolt el. A szomorú kölyök a kis szuka teteme mellett feküdt két napon keresztül, míg valaki megszánta és eltemette az elpusztult kis állatot. Több…..
A híres kínai panoráma festmény, „A folyó mentén a Qingming fesztivál idején” az alapja ennek a kivételes és hatalmas fafaragásnak, amit Zheng Chunhui kínai művész négy éven keresztül készített és tegnap megnyerte vele a "világ leghosszabb fafaragása" címet…..
NorthStar 2013.11.15 13:49:34
Tegnap egy leendő vőlegény 8.888.888 millió jüan (322 millió forint) készpénzt küldött eljegyzési ajándékba a leánykérés alkalmából Yiwuban, Zhejiang tartományban. A "tálalás módja" is igen figyelemre méltó. A 8-as szám szoros összefüggésben áll a szerencsével is…..