Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Julcsi-lifeingyor

7 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig meglep, hogy ahány embernek csak említem ezt a lehetőséget, senki sem tud róla. Az is igaz, hogy én is csak más ismerőseimtől hallottam róla először, még nem találkoztam sehol sem a program hirdetésével. Az előtakarékos lakáspályázat lényege, ha megfelelsz a…..
Julcsi-lifeingyor 2016.01.10 15:31:13
@Nitus80: Szia! Attól függ, hány új lakó költözhet be, egyrészt, hogy melyik kategóriáról van szó (egy, két, három fős). A legjobban a két fős pörög, egy félévben 2 éve még a 10-15-ös sorszámig kaptak lakást. Itt tudod megnézni, hogy hol áll most: onkormanyzat.gyor.hu/cikk/elotakarekos_sorszamok.html
Mi végül azt hiszem kb. hatodikak voltunk, mire kaptunk lakást. Ha jól emlékszem levélben értesítettek, hogy megkaptuk, és mikor nézhetjük meg (ezt percre pontosan megadják, kb. negyed órád van körül nézni). Azt már nem tudom, hogy akkor egyből meg kell -e mondani, hogy elfogadod -e a lakást, de nálunk ez nem volt kérdés. Hogy mikor kaptok kulcsot ezután, az változó, nekünk 6 hét volt, mire elkészült a konyhabútor (korábban ez sem volt a lakáshoz), és csak utána adták oda, pedig mondtam, hogy nem fontos, inkább előbb költöznénk.
A felújítás költségeit nem kell igazolni, csak szólsz, hogy elkészültél (erre adnak kb. másfél hónapot), és eljönnek megnézni, hogy tettél -e le padlót meg még egy-két dolgot, amit esetleg megadtak feltételnek. Ha valami nem egyértelmű vagy van még kérdésed, írj nyugodtan, igyekszem válaszolni, de sajnos már egyre halványabbak az emlékek.
Julcsi-lifeingyor 2016.01.27 17:06:31
@Martina Horváth: Szia Martina!
Ha jól látom a feltételek között nincs ott, hogy győri lakosnak kell lenni, viszont a sorszám kiosztásánál fontos szempont, hogy hány éve élsz Győrben. Minden esetre egy próbát megér.
Ezt a doksit olvasd el, elég részletesen leírja a feltételeket: www.gyor.hu/data/files/nepjoletiosztaly/2011_msodik_flvi_hirdetmny_eltakarkos.pdf
Julcsi-lifeingyor 2016.03.01 08:43:57
@Kinag8: Szia! Erre sajnos nem tudom a választ. Telefonon vagy emailben tudsz érdeklődni a Lakásügyi csoportnál. Itt találod az érhetőségeit: onkormanyzat.gyor.hu/cikk/lakasugyi_csoport.html
A bútorfelújítás világával a Nemiskacat-on találkoztam először. Enikő már rengeteg inspiráló bejegyzést írt, hogy egy-egy régi, első ránézésre már csak tűzifának alkalmas bútordarab hogyan válik sikkessé és egyedivé. Én a lenti képen látható szekrényt vettem meg, és…..
Life in Győr Első 5 kilométerem 2015.04.24 20:19:32
Nagyjából 2-3 évente kétségbe esem mérlegelésem értékein, és elkezdek futni. A kezdeti lelkesedés maximum 3 alkalomig tart majd visszatérek a számomra oly kellemes kanapén tespedéshez. De most másképp lesz! Már egy ideje szemezek az „Első 5 kilométerem” programmal, úgyhogy…..
Megvalósítás alatt Kitűző 2013.10.24 11:38:23
Ha kitűzöl célokat, el is érheted azokat. Ezt a saját bőrömön tapasztaltam. Különböző közösségek különböző fogalmakat, magyarázatokat, elméleteket is alkottak erre, mint például Univerzum, vagy Agykontroll, vagy Tudatalatti Programozása - akárhogy is, a legfontosabb ami a…..
Life in Győr Adventi naptár 2013.12.05 21:26:39
Már évek óta szerettem volna adventi naptárat készíteni, de mindig elhalogattam. Idén végre összeszedtem magam, és nem is volt olyan bonyolult. A későbbi években pedig már csak az apró ajándékokat kell kitalálni, beszerezni. Magát az elkészítési folyamatot elfelejtettem…..
Megmondom őszintén, eddig ódzkodtam attól, hogy egy kevésbé ismert színi társulat előadását nézzem meg, de a békéscsabai Féling Színház meggyőzött, hogy érdemes figyelemmel kísérni a kisebb színházakat is. Ezután, ha tehetem, minden győri előadáson ott leszek, legyen az…..
Kíváncsian vártam vajon szólhat –e az első posztom erről a színdarabról, ugyanis mindenképp pozitívan akartam kezdeni. Az első 10 perc még nem győzött meg az róla, de szerencsére a mű hátralévő része elnyerte a tetszésemet. A kriplit 1996-ban írta Martin McDonagh, és…..
Ezen a blogon fogom megírni mivel töltöm a szabadidőmet Győrben. :)..