Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freeair

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olyan sok, fapados légitársaságokra panaszkodó levelet posztoltunk már be, hogy direkt üdítő egy kis magyarozós utasgyalázást olvasni. A véres kardot Gyöngyvér hozta, akit kiborít a magyaros ügyeskedés a Wizzair járatain. Hány csomag az egy kézipoggyász? Milyen hosszú a pannon…..
Webisztán Wifi a repülőn 2009.01.28 15:17:00
Soha nem értettem, hogy miért kell kikapcsolni a mobiltelefonokat a repülőgépeken. Mindenki tudja, hogy a légiközlekedés az egyik legjobb biztonságtechnikai háttérrel rendelkező iparág. Nem hinném, hogy lenne olyan műszer egy repülőgépen, melynek fejlesztésekor ne gondoltak volna…..
Ryan meg miegymás update 1 2008.02.27 20:01:00
Gergő haverom most hívott, hogy kb. 21-22ember maradt benn a mai nap végére..... Szerintem szórni kellett....... no comment..
Ryan meg miegymás hello:) 2008.02.27 14:36:00
Sziasztok, ez az első bejegyzés:)Minden kezdet nehéz, szval nem lesz egyszerű írni, de megpróbálok mindennap idetévedni!Nos jelentkeztem a ryanairhez stuwinak. ezt valszeg mindenki tudja, mert különben nem lenne itt:D:DA felvételi jan 22-én volt, ahol egy nagyon kedves csajszi (Sophie)…..
Egy újabb szenzációs ajánlat, csak a Homár olvasóinak, Eszter közbenjárásával, egy légiutaskísérővizsga-előkészítőre. Az sajnos nem derült ki személyesen sem, mire jó ez a papír, de legalább akkor is elverhet kétszázezret, ha nem tartozik videotékának:Gondoltam írok…..
freeair 2008.02.16 10:22:45
Ehhez csak annyit, hogy én feb. 26-án kezdek a ryanél, mármint a tanfolyamot, amit a dalmac csinál. www.dalmac.ie igen ez a cég tipikus lehúzós... a nyelvi "felkészítés"ből élnek. de megy, ha nem húzták még le a rolót!!!:S ha valakit komolyan érdekel a ryannél munkalehetőség, akkor nézelődjön itt: www.cabincrew.com, www.dalmac.ie, www.crewlink.ie!! itt pedig sok hasznos infó: utaskisero.extra.hu/news.php
Újfent köszönjük a Malévnek, hogy mindig ilyen gyorsan válaszolnak naiv ügyfeleik panaszaira, most épp a milánói otthagyás esete kapcsán. A Malév szerint a vonatkozó törvény alapján nem jár a 250 eurós kártérítés, az összes többi felmerült költséget pedig már átutalták…..