Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szlotákia

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A helyiek szokásainak (legyen az étkezés, öltözködés) elfogadása mindig a beilleszkedés egyik kulcskérdése, ezért választottam a mai egyik posztot a heti ajánlóba. A másikban egy olyan levest mutatunk be, ami szerintem kicsit túlmutat önmagán (kicsit ugyan talányos a…..
Szlotákia 2016.01.24 22:53:06
@Herr Géza: Nyugtass meg, hogy hallottál már műholdas netről! De jellemzően a Hawaiian Telcom kínál arrafelé elég olcsón netet, akár 1Gbps sebességig. Mondjuk 100Mbps náluk $40, ami az ottani viszonylatban nem olyan eget rengetően drága.

www.bbc.com/news/magazine-24528383
Szlotákia 2016.01.25 07:20:29
@Herr Géza: Bocs, de Hawaii 137 szigetből áll, és mindegyik az Amerikai Egyesült Államok része. Ha Borsodbótán meg tudják fizetni a netet, ami ott 100Mbps viszonylatban (hozzávetőlegesen) 19$, akkor USA-ban egy turista- és búvárparadicsomban azt hiszem, a 40$ elég baráti. De ha mégsem, akkor van arrafelé 14$-ért is internet. Ennyit a GDP-ről.
Köszönöm a bókot, nem vagyok ebben különösebben jó, csupán be tudok ütni pár karaktert a Google keresőjébe. Nagy tudomány, megértem, de mifelénk (Borsodbóta) ezt minden ovis tudja.
Naponta több száz ember érkezik kis hazánkba. Fáradtan, elgyötörten, kétségbe esetten, gyászolva, űzötten, kisemmizve. Gyerekkel, feleséggel, nagypapával. Menekülnek valami elől és mennének egy jobb, békésebb, normális országba. Nem véletlen, hogy nem mi vagyunk a…..