Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Troublemaker (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi táblázat azt foglalja össze, hogy jelenleg milyen operációs rendszerre milyen Operát lehet letölteni. Operációs rendszer Opera verzió Windows XP/Vista/7/8 v12.16 / v18 OS X v12.16 / v18 Linux, FreeBSD v12.16 Android Mini, Mobile Classic, Mobile…..
A magyar internetezők statisztikáit figyelő Gemius Rankings már jó ideje méri a piaci változásokat, s képes detektálni minden használatban lévő Opera böngészőt. A számok bizonyára érdekesek lesznek Olvasóinknak, hiszen gyakorlatilag az Opera 15 megjelenése óta folyamatosan…..
Troublemaker (törölt) 2013.11.19 18:12:52
@penge™: Én Chrome-ról váltottam Operára 2011 végén , emlékszek akkor még a 11.6 körüli verzió volt a legújabb. Pár hónap alatt rájöttem hogy sokkal jobban szeretem mint a fapados és túlságosan is egyszerű Chrome-ot. Valami komolyabb browsert akartam. 2012-ben végig operával neteztem. Arra is emlékszek hogy tavaly július körül jelent meg a 12-es verzió. Jelenleg nekem a 12-es és a (most már) 18-as is telepítve van. Továbbá használok még Sr ware iront. Szerintem amúgy az opera 18 is és az iron is jobb a chrome-nál. Az iron azért mert egy csomó fölös dolgot kiszedtek belőle.
Megérkezett az új kiadás egy igen vaskos változáslistával és néhány érdemi fejlesztéssel. A menüben a "Fejlesztői eszközök" almenüből megnyitható egy feladatkezelő, ami az aktuálisan futó processzeket listázza. A processzeket ki is lehet lőni. A beállításokba bekerült…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
Magyar Opera Megszűnik a My Opera 2013.10.31 13:09:21
Fontos bejelentést tettek ma az Operánál. 2014. március 1-én megszűnik a My Opera portál. Ami megmarad: A Link és a kiegészítő gyűjtemény továbbra is elérhető lesz a jelenlegi címeken. A Desktop Team blog is megmarad, de új címre költözik. A fórumok egy része is…..
Troublemaker (törölt) 2013.11.07 20:00:28
@Étrisyon: Én annak szinte már annak is örülnék , ha az új verziókba lehetne privát ablak helyett privát fület nyitni.
A krómnak már így is túl sok altváltozata van: comodo dragon , sr ware stb
Troublemaker (törölt) 2013.11.07 20:01:50
@Étrisyon: Én szinte már annak is örülnék , ha az új verziókba lehetne privát ablak helyett privát fület nyitni.
A krómnak meg már így is túl sok altváltozata van: comodo dragon , sr ware iron stb
Mi jöhet még ? A firefox is kidobja a motorját és lecseréli webkitre ?