Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dana Puhosh

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A POLGÁRI KONZERVATÍV PÁRT FELHÍVÁSA KÜLFÖLDÖN ÉLŐ MAGYAROKHOZ Honfitársaink! A PKP által nem egészen egy napja kiadott és az Ez a Mi Hazánk FB oldalán, illetve itt egy poszttal lejjebb is megtalálható állásfoglalásban felhívtuk a magyar kormányt a kormányzati rendszer…..
Dana Puhosh 2013.11.22 18:17:07
@tamas11:
Zomeben az angol nyelvet hasznalom a gepemen, az ekezetet szandekosan nem allitottam, ezzel eppen a kompetenciamat igyekeztem kifejezni.Amugy nem hiszem, hogy ennek jelentosege van ,ez nem irodalom.
A hazai allapotokkal tisztaban vagyok, a fizikai tavolsag manapsag nem jelent hatranyt.Gyakran, huzamossabb ideig eltem kulfoldon de sohasem szakadtam el ,sot.A kulfoldi tapasztalatok inkabb segitenek abban, hogy megiteljem a hazam helyzetet es a demokracia allapotat. Talan a tavolsag abban is segit,hogy mentesuljek a az eloiteletektol es megszabaduljak a hazai sajto kenyszerito befolyasatol.Messzebbrol talan letisztultabban tarul elem az otthoni helyzet.A blogbejegyzesekett valoban nem olvastam at,csak feluletesen.A Felhivast olvastam el, azt gondolom ez is volt a szerzok celja. A velemenyemet fenntartom.A maganyos filozofusok nem bonyolodnak az aktualpolitikaba, ha velemenyuk van,az altalanos ervu es nem csomagoljak megfoghatatlan szervezet kontosebe..A nyilvanos hazugsag, az emberek agitalasa hamis cel menten mindenkeppen elitelendo, foleg ha nemes celnak es a tobbseg vlemenyenek latszik feltuntetve.Szarkeveres, vihar a biliben,ami egyeb ertelem hijan xsak oncelu lehet.Nemes es bolcs ember igy nem gondolkozik, csak zavart ,sovargo elme.
A Malévot nem Váradi Wizz-góré  nyírta ki azzal, hogy felnyomta az uniónál, normális piaci versenyben tök esélytelen volt a lezüllött, szétlopott nemzeti légitársaság. Hagyjuk most már azt, hogy lehetett volna helyette indítani egy újat, egy faszántost, de Viktorék vagy…..
Dana Puhosh 2013.11.01 15:30:09