Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Győri Szilvia

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszi Barbi!Elmentünk a család (kb. 3 éves lehettem,tesóm 10) nagyapámékhoz (nagymamám már régen nem élt),és kimentünk gyalog a temetőbe a sírjához. Persze én még kicsi voltam,nem tudtam,hogy meghalt. Egyszer csak megláttam nagyimat a temető kapuja előtt. Mondtam is anyának:…..
"Szia!  Örömmel láttam minap, hogy újra elindult az oldal :) Megmondom őszintén, nem nagyon hittem 100%osan a kísértetekben, paranormális jelenségekben tegnap éjjelig. Történetem a következő.:   Pár napja nem igazán tudok aludni, és egyedül tartózkodni a…..
Nagyon sok történetet kaptunk, köszönjük szépen, de most ideje megosztanom az én egyik furcsa történetem:Lassan pár hónapja történt, hogy egy telefonhívásra keltem fel, hajnali 3:33-kor.Kómás voltam, úgy láttam, hogy ég a lámpa a szobában.Felvettem a telefont, nem szólt bele…..
Sziasztok!Velem az elmult években olyan dolgok estek meg amiket nem értek furcsának és ilyesztönek találok.Évek otta a szobámba mocorgást pakolást és mozgást vettem észre.Ez nem igazán foglalkoztatot csak az elmult honapokban történö dolgok nem hagynak nyugodni.Én északa…..