Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rozsinante

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éven át húzódó, kis híján házasságba torkolló történetet kaptunk, ahol minden nagyon szépen és jól indult, de hát a gonosz, bűnökkel teli főváros még arra is képes, hogy szerelmeket tegyen tönkre, és mosolygós menyasszonyokból házisárkányt varázsoljon. Sziasztok,…..
Maci@Work · http://hungaricum.blog.hu 2008.01.03. 18:25:54 valuska,Nem akartok szakitshabirsz bulit tartani? Lehetne ismerkedni meg szabadon kurvaanyazni az ellenkezo nemre par korso sor, vbk mellett:) Mi eredetileg egy nagy, közös, Valentin-napi összeborulásra gondoltunk, ahol a…..
A Homár már hallott olyanról, amikor a rendőrség egy néhány hónappal korábban befizetett bírságot próbált börtönnel fenyegtve újra behajtani (fogalmuk sincs, mi van), de ez azért viccesebb. Helgához ugyanis reggel 5-kor csengetett be két kolléga, hogy akkor most mehet letölteni…..
rozsinante 2007.12.21 21:08:29
Zsandár!
Azt írod, hogy a rendőrnek semmiféle mérlegelési joga nincs.
Egyébként van, de oké, fogadjuk el, hogy nincs.
Megkérdezem; szája sincs, és szakmai fórumaik sincsenek, amivel és ahol elmondhatnák, hogy álljon méár meg a fáklyásmenet,nem azért vagyunk zsaruk, hogy hajnali ötkor csipás fiatal nőket ugrasszunk ki az ágyból mert elfelejtettek befizetni ötezer forintot vagy nem kaptak meg valami fasz önkormányzati levelet és nem jelentek meg a méltóságos Mucuska színe előtt?
Soha, egyetlen fejes zsarunak sem tünt még fel, hogy azokan a bizonyos ötezer forintos csekkeknek a behajtásda a rendőrségnek tízezer foirintjába kerül?
Ha nincs mérlegelési jogotok, miért nem kértek?? Miért nem követelitek ki, hogy a baszos ügyintéző írja már rá arra az idézésre, hogy miről van szó, mert ha csak egy ötezer forintos csekkről, akkor nem leletározzátok fel a delikvens táskáját, nem szerelitek szét a mobiltelefonját, nem veszitek el a bankkártyáját hanem szépen leültetitek valahol amig jön a méltóságos ügyintéző, hogy vele intézze el a mulasztásait.
Tök komyolan kérdem, miért nem szirénáztok, hogy a kézbesítési vélelem úgy szar ahogy van, mert tényleg vannak helyzetek, amikor valaki nem kap meg egy levelet? Miért nem ordítotok, hogy nektek, a rendőröknek megalázó hajnalok hajnalán ötezer forint tartozás miatt felverni embereket? Miért nem javasoljátok a törvényalkotóknak, hgoy ezt gondolják át, és ha már tyzévre elítált rablógyilkosnál megengedi a törvény, hogy csak felrakd a Vácra vagy Kalocsára induló vonatra, akkor a tanúnak beidézetteknél és a szabálysértési adósoknál is legyen lehetőség átvetetni vele az idézést vagy a csekket és szigorúan megmondani neki, hogy ha most sem csinálja amit a nagyságos önkormányzati mucuska kér tőle, akkor legközelebb már tényleg viszitek??
Basszus, ha tényleg annyi jogász van köztetek, egy sem akad, aki észrevenné, hgoy itt valami hibázik, de leginkább egy lépcsőfok hiányzik ahhoz, hogy a testület tényleg szolgáljon és védejen és ne szopasson és móresre tanítson?
Komolyan kérdem, nem bántani akarlak, egyszerűen azt látom, hogy itt valami kibaszott nagy joghézag van és senki sincs, aki észrevenné és próbálná betömni. És ez a testületnek is rossz, mert rajtatok csapódik le, hát miért nem próbáltok valamit tenni ellene? Ez a hülye kézbesítsi vélelem már jó pár éves, hát nem hiszem el, hgoy ne lett volna valami lehetőség arra, hogy jelezzétek a hibát.