Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Maharadzsa kicsi lánya

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Utáljunk mindenkit! 2014.05.27 10:51:45
Az autósnak útban a biciklis, a biciklis ököllel üti az autót, de mindenek felett mindketten gyűlölik a motorosokat. És persze, a gyalogosok, hát azok baromira bosszantóak. Itt mindenki hülye? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A vonatot szigorún közlekedési eszköznek tekintjük - eljutunk vele A-ból B-be, de nem maga a vonatút a nyaralás. Pedig ilyen is létezik, gondoljunk csak az Orient Express mostani útjaira, melyek ugyanúgy működnek, mint a tengeri vagy folyami hajóutak: a vonat mozgó szálloda, az útba…..
Miután két napja egyfelől a baloldali, ellenzéki összefogás pikáns részletei, másfelől a Moszkvában sebtében és váratlanul aláírt, a nyilvánosság által alig ismert, a nukleáris energia használatára, azaz a paksi erőmű bővítésére vonatkozó megállapodás egymást köbre…..
Maharadzsa kicsi lánya 2014.01.16 20:49:37
@nandras01: ez frankó volt, grat! Ja, és várnak a 101-es szobában...
Határátkelő Megszívtuk 2013.12.20 06:46:00
Itt változás nem lesz, csak ha vér folyik. Rossz itthon élni, rossz látni, ahogy ezt a csodálatos adottságú országot eladja és kifosztja a maffiaként működő politikai és gazdasági elit, ahogy a lakói jobbágysorba kerültek. Miért maradok mégis? – teszi fel a kérdést a mai…..
Maharadzsa kicsi lánya 2013.12.20 10:38:46
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа: "mások" szerint nem mindenki a maffia, hanem egy gazdasági-politikai elit van, két látható oldallal, amelyek tökéletesen megosztják a "népet". Mint a bábszínházban: Vitéz László üti az ördögöt, a gyerekek lelkesen tapsolnak. Aztán a palacsintasütő átkerül az ellenfélhez, a gyerekek fújjolnak. Aztán megint csere - csak épp ez a felnőtt világban nem játék, mégis sokan ennyit látnak, többet nem.... Bocs az offért.
Jó volt a kommenteket olvasni, van néhány inspiráló mondat...
A Malévot nem Váradi Wizz-góré  nyírta ki azzal, hogy felnyomta az uniónál, normális piaci versenyben tök esélytelen volt a lezüllött, szétlopott nemzeti légitársaság. Hagyjuk most már azt, hogy lehetett volna helyette indítani egy újat, egy faszántost, de Viktorék vagy…..