Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Weeez

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos tapasztalatból tudom, hogy a legnehezebb, amikor az embernek saját magát kell kritizálnia, a hozzáállását és a döntéseit. Jelen esetben halmozottan hátrányos a helyzetem, hiszen egy olyan konzol büszke tulajdonosa vagyok, amit amúgy is divat ekézni az iparban - és lássuk be,…..
Mostani posztomhoz a kezdőlökést igazából a IV. Élménytábor adta, de hazudnék ha azt mondanám új benne minden gondolat. Nem túl sűrűn beszélek / beszélünk a stábbal arról milyen iszonyúan nehéz egy ilyen magazin fenntartása, nem pusztán azért, mert az évek során ez a…..
Weeez 2014.06.29 01:34:10
Zoly, szerintem ennek a felállásnak pofon egyszerű az oka. Az üzletvezetők, marketingesek nem szeretik az őszinteséget. Nekik el kell adniuk Magyarországon minél több játékot, ehhez pedig minimum a jó reklám. A promóciós lemezeket ezért valószínű olyanoknak adják, akik segítik őket a termék eladásában. Nyilvánvaló, hogy ez az Otherworldel karöltve full lutri, hisz könnyen mondhatjátok egy játékra, hogy ne vegye meg a tisztelt közönség, és ez nem jó az üzletnek. Az őszinteség mindig következménnyel jár, és ezért vállalni kell a felelősséget.
Persze, nem azt mondom, a nézők száma is igazolja, hogy erre az attitűdre szükség is van, hisz azok vagytok nekünk, akik nem csinálnak s*gget a szájukból, csak, hogy játékokhoz jussanak, és ez ritka dolog - sajnos - és annál becsülendőbb.
Épp emiatt jobb, ha hozzászoksz, hogy az üzleti világban nem fog a magazin kívánatos személyként szerepelni, de, ha a nézői bázis továbbra is csak nő, egy olyan tényezővé váltok, amivel számolniuk kell, és akkor majd ők fognak kuncsorogni utánatok.
Az egyetlen amit tehettek, hogy kitartotok az Otherworld erkölcsisége és elvei mellett. Összességében csak ez számít, hogy a követőitek szemében megmaradjatok önmagatok ;). Ha nem szerveztek semmilyen tábort, semmilyen rendezvényt többet, akkor is meg fognak maradni a nézők, hisz azokért a dolgokért, amiért nézni kezdtek titeket, nem fognak változni.
Tegnap dél körül rögzítettük a következő filmes anyagunkat Theronnal, de még igencsak az előkészületi szakaszban jártunk (értsd kerestük a kamera alkatrészeit) és valahogy kikeveredtünk az előtérbe, ahol valami lelkes, negyvenes-ötvenes Fidesz aktivista lelkesen gyűjtötte az…..
MacZoly Alkotói cunami 2013.10.28 22:24:31
Huh, srácok, hol is kezdjem. Voltunk Ashlarral egy hétvégét a Hévíz közeli Cserszegtomajban a Hotel Hévíz Superiorban (nem tudom mi volt a pontos sorrend a névben). Jó volt, jó kaja, jakuzzi, nagyot sétáltunk, olvastam. Volt fölös fél órám, amikor belepillantottam a…..