Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magneton

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 18-án ért véget a hosszú tetszhalálból feltámasztott Játék határok nélkül, az a vetélkedő, ami eredeti formájában európai városokat eresztett egymásnak látványos, nagy díszletes sorversenyekben. Mostani verziójában már országok küzdenek egymás ellen, és nemcsak a…..
magneton 2015.01.26 16:25:04
@ednet2023: mert eredetileg úgy is volt ahogy írod, vagyis a végső sorrendet döntötte el, ezt idén megváltoztatták, gondolom a szabály azon része ami a startra vonatkozott az nem változott. Hogy a szabály mikor változott meg, a kiírás előtt vagy forgatás közben ez az egyetlen kérdés már úgy tűnik, de amennyiben hitelesek a verseny szervezők által idézett mondatok akkor a magyar nézőpont a hivatalos is egyben.
magneton 2015.01.26 17:08:26
@ednet2023: Én pár részt láttam ebből a műsorból, nem tűnt következetesnek ezáltal igazságosnak sem. Ez egy show műsor, a valódi versenyzéshez és annak sportszerűségéhez nem sok köze van. Szóval egy ilyen szabályt el tudok képzelni.
Véget ért az ötévados kaland, a nálunk Totál szívás címmel vetített Breaking Bad olyan sorozatzáróval búcsúzott, amiben senki, semmi kivetnivalót nem találhat. Nesze neked, Dexter, ugye. Spoileresek leszünk. Spoilerek jönnek, csak az olvasson tovább, aki már látta a…..
Bevallom őszintén, már enyhe túlzásnak tartom ezt az eszetlen nagy felhajtást, ami a Breaking Bad körül van, de az ötödik évad 14. része, az Ozymandias mellett nem lehet szó nélkül elmenni, már csak azért sem, mert a sorozat atyja, Vince Gilligan is azt mondta, hogy ez volt az…..
 Az ötvennyolcadik Eurovíziós Dalfesztivál a döntőjéhez érkezett, amiben Magyarország is szerepel. A második elődöntő eredményhirdetésekor ByeAlex-ék jutottak be először a döntőbe. Persze ez nem jelenet semmit, mivel a továbbjutó tízből Magyarország lehetett az első,…..
Pont amikor tényleg kezdem megszeretni a Voice-t, a Tv2 ellen-X-Faktorát, pont akkor jön egy olyan adás, ami pont annyira igazságtalan, hogy picit keserű szájízt hagy maga után, és elrontja a felhőtlen szórakozást. Jó, tudom, hogy ez egy tévéműsor, és párbajban szereplő duók…..
magneton 2012.12.01 18:01:24
Négy kétesélyes mérkőzés következik a vancouveri olimpia negyeddöntőiben, a hazaiaknak egyszerűen muszáj legyőzniük az oroszokat, más kérdés, nem biztos, hogy sikerül nekik. Fogadni egy összecsapás végkimenetelére sem mernénk, az USA–Svájcot is beleértve.…..
Interjú Norbert Potthoffal.  Sokszor előfordult már itt a blogon a neve, és most találtam róla egy videót, pár napja került fel a youtube-ra. Ajánlom azoknak, akik most ismerkednek a szcientológiával, és azoknak is, akik már ismerik. Meg persze, azoknak, akik még nem is hallottak…..