Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kalebmiri

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jókai Mór egyik kedvenc írói fogása volt, hogy bizonyos események előzményeit, karakterek motivációit jó sokáig titokban tartotta, hogy aztán még nagyobbat csattanjon az áll a padlón, amikor lehullott a lepel. És ezt baromi jól alkalmazta, nem véletlenül volt rendkívül…..
kalebmiri 2013.11.21 18:44:18
Az évad során korábban többször szóba került, hogy "nem nagyon történik semmi", nemigen haladnak a dolgok, mindenki eldagonyázgat a saját kis pocsolyájában, és olyan mellékszálakkal traktálnak bennünket, melyek érdektelenségénél csak a felesleges volta bosszantóbb. Nos, ezek a…..
Tudom, többen is jelezték, hogy sokak szerint az előző epizód volt az évad eddigi legjobbja, de nálam messze a mostani vitte el a pálmát. A szellemes, jól kitalált, felépített és megvalósított párbeszédek a gyengém (az egyik a sok közül), és ezúttal térdig járhattam bennük.…..
kalebmiri 2013.11.05 11:56:59
Az egyik fájlmegosztó oldalon némi polémia alakult ki azzal kapcsolatban, hogy az aktuális epizód egyéb elfoglaltságaim miatt halasztódó fordítását nem kellett / illett volna-e átadnom valaki másnak, úgymond "figyelmességem jeléül".  Érdekes felvetés, de a szép csomagolás…..
kalebmiri 2013.11.02 21:09:56
A Gengszterkorzó aktuális epizódjának fordítása különösen szórakoztató feladatnak bizonyult (ha leszámítjuk, hogy a felirat összevissza csúszkált, illetve, hogy hétfőn és kedden is holtfáradtan jutottam csak hozzá). Pedig alapjában véve nem volt benne semmi különös, csak a…..