Regisztráció Blogot indítok
Adatok
22es

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Mindig is úgy találtam, hogy a kegyelem nagyobb sikerre visz, mint a szigorú igazságosság.” - Abraham Lincoln Jehova Tanúi és általában a laikusok számára az eszkatológia szó nem sokat mond, sőt, ha megszólítanánk valakit az utcán, hogy mit gondol az egyháza…..
A 03.23. napi Őrtorony tanulmányozás fókuszában ismét a fiatalok, a tanú családok pályaválasztás előtt álló, illetve mostanság munkába álló rétegei álltak. A fiatalokat bölcs döntések meghozatalára biztatja a cím. Vajon mik lehetnek ezek? Nos, aki már régebben…..
„A pápa igen fontos döntése az is, hogy jövő ilyenkorra, vagyis 2014 októberére püspöki szinódust hívott össze, amelynek témája a család. (Pontosabban: »A családpasztoráció az evangelizáció összefüggésében«, jelentsen ez bármit is.) A pasztorális szinódus igen…..
22es 2013.11.16 07:50:35
@sefatias:
Igen nagy művészet jól kérdezni. A megfelelő időben és helyen a leghatásosabb kérdést feltenni, ezt kell jól megtanulnom.
22es 2013.11.17 08:42:11
@kabóca777:
Bűnösök között cinkos aki néma.
Látod, itt van az eb eltemetve.
Ez a "nagy" ember ezt mondta, az a "nagy" ember azt mondta.
Isten meg hallgat mint az a bizonyos a fűben.
Miért, miért nem szól már. Mi itt mindannyian találgatunk, ez a jó út, az a jó út, és egymás torkának esünk, a Biblia meg arról szól, hogy 5 percenként beleszólt az emberek életébe.
Akkor vagy az van, hogy akkor se mondott semmit csak az emberek ideavágya dolgozott, vagy az hogy akkor megmondta most meg oszd be magadnak ahogy akarod.
Semmi, de semmi találgatás nem lenne ha azt mondaná egyszerűen: "gyerekek ez van", és akkor mindenki tudná mihez tartsa magát. De így. Milyen apa az ilyen?
Ja.... aztán meg azért csapja le a fejem mert itt a nagy találgatásba nem tudtam eltalálni mi az Ő szája íze.
Azt mondom: vagy nincs, vagy nagyon gonosz, ha van.
Keresztény gyülekezetek százai várják tárt karokkal a Krisztusban hívő, üdvösségre vágyó embereket. A keresztény palettán mindenféle színű, formájú, tartalmú egyház nyújtja feléd hívó kezét, és boldog mosollyal az arcán, hirdeti neked az evangéliumot. A…..