Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NWM_Dani

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerdai erős kezdés után a szegedi Deja Vu fesztivál második napját ingyenes, családi napként rendezték meg, ami nem kifejezetten rossz ötlet egy nosztalgiafesztiválon, csak egy pünkösdi hosszú hétvége előtt két nappal, egy hét közbeni munkanapon kissé nehezen értelmezhető.…..
NWM_Dani 2014.06.23 12:41:22
A Greenpeace-t is egyre többen keresik meg az úgynevezett „chemtrail”-nek nevezett összesküvés elmélettel kapcsolatosan. Sokan aggódnak amiatt, hogy a repülőgépek mögött látható kondenzcsíkok igazából szándékosan kibocsátott veszélyes vegyi anyagok. Megvizsgáltuk ezért a…..
A Kúria mentheti meg a devizahiteleseket?   Három nap múlva, hétfőn ül össze a Kúria a devizahitel szerződések ügyében. A legfelsőbb magyar bírói fórum jogegységi döntésre szánhatja el magát, ami óriási kihatással lehet több százezer magyar ember életére és az…..
A droghasználó kismamák gyerekeinek nagy része drogfüggőként jön világra. Az újszülöttek elvonási tünetei néhány hét alatt megszüntethetőek, de későbbi sorsuk sok esetben bizonytalan. Néha az anya beszámíthatatlansága, néha az ellátási rendszer hiányosságai…..
Kincses Károly: Fotóegyetem kezdőknek és haladóknak Valamikor kora tavasszal, egy szép napsütéses délelőttön alaposan átnéztem a könyvet és a küldött pdfet, és egyszerűen boldog lettem. Olyan ez a nem könnyen létrejött kiállítás, mint egy fotóegyetem, olyan képeket hoz el…..