Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hubik Sándor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lan Party Segédlet A LAN halott 2014.01.05 18:26:31
Próbálok pozitívan hozzáállni 2014-hez, de azt hiszem vége. Nincs tovább. Már nem csinálnak a cégek olyan játékprogramot, amelyben van offline LAN (dedikált szerver / netcsatalkozás nélküli hálózati játéklehetőség). Pedig higyjétek el, én próbálkoztam. Át és áttúrtam…..
Mi kell hardver szempontból egy LAN partihoz? - PC-k/laptopok: windows XP, vagy windows 7 (a játékokat ezen tesztelem, 64 bit-esen), vagy újabb operációs rendszerrel (néha a win 8 és win 10-en nem indulnak el a régebbi játékok) és hálózati kártyával/csatlakozási lehetőséggel. - Fej/fülhallgató:…..
Hubik Sándor 2013.11.11 03:35:06
Szia!

Napi szinten látogatom az oldalt és NAGYON ÖRÜLÖK AZ ÍRÁSNAK!
KÖSZÖNJÜK!
Sajnos közülünk mindössze 3an vagyunk elhivatott HELYI OFFLINE LAN-OSOK,a többi haverunknak úgy kell térden állva könyörögni,hogy jöjjenek el ... nem azért mert nem élvezik hanem mert punnyadt elkényelmesedett faszkalapok ... természetesen mindegyiknek szar ratyi gépük van ... ami annyit jelent,hogy kb fél éjszakám azzal megy el,hogy windowst telepítek a C meghajtójára ömlesztve feldobált képeit szarjait mazsolázom mert az kell neki mindenképp ...drivereket vadászok a netről,mert a lemezeit a gépnek még hírből se emlékszik hogy volt e valaha (valamelyikhez tényleg nem adnak) ... mire mindenkinek felimádkozom a játékokat ami tegyük hozzá ŐSRÉGI ...pl FAR CRY 1 ... közepes felbontásnál többet nem bír nekik ...mindegy legalább nem fagy ki (talán/remélem) ... természetesen pénze nulla ergó a hely és kaja pénzről NEM IS ÁLMODHATOK ...sőt a végén még meg kell köszönnöm,hogy eljött és méltóztat segíteni a kocsiba kipakolni a saját veszélyes hulladékát hogy hazafuvarozhassam reggel hulla fáradtan ... rosszabb esetben már a windows telepítéskor bealszik a széken és nem lehet életet verni se bele ... EZ VAN ... mások meg még HALLANI SE AKARNAK RÓLA,HOGY ELJÖNNÉNEK VELÜNK LAP PARTYZNI ... nem vagyunk profik csak szeretünk játszani ...nekünk hármunknak nem derogál 5-10 E ft ot befizetni érte,mert szeretjük imádjuk élvezzük ... csak sajnos mindig akad aki belemocskol az örömünkbe ...ha meg nem hívjuk maradunk hárman ami kevés és unalmas ... és sajnos tényleg összetehetjük ha legalább ilyen vérszívó pióca,kaja,áram,levegőpusztítónak kinyalhatjuk a seggét ...EZ MÉG A JOBBIK ESET ... a legrosszabb mikor ledumáljuk sok emberrel és 1 órával a LAN party előtt lemondja ... mert takarítania kell,mert asszony kiverte a hepajt,mert másnap ballagásra megy és figyelni kell :DDD ... vagy egyszer\en kikapcsolja a telefont vagy nem veszi fel!

KÉRLEK SZÉPEN ERRE ADJ RECEPTET ... ÉS NE MONDD,HOGY VÁLOGASSAM MEG A HAVERJAIM,MERT EGYSZERŰEN NINCS SENKI AKI ELJÖN ÉS TESZ ÉRTE,AKARJA ÚGY AHOGY MI ÉS MÉG ÉLVEZI IS ...
Ez az oldal számomra csoda,azt hittem már csak mi 3 an maradtunk ebben a világban !
2010-ben jelent meg ez a szuper autós játék, amiben egy tv-sorozatba csöppenünk. A lényeg, hogy a versenyzők egymás orra alá borsot törnek úgy, hogy a pályán - több részén is - robbanást idézhetnek elő, így a közelben levő ellenséget likvidálhatják. Emellett még vannak más…..