Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Beáta Rigóné Szilágyi

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kb. két hónap hipp-hopp elröppent, ennyi idő alatt még a legeldugottabb Kalászboruló-alsóról is meg kellett érkeznie az irománynak, ahol az öreg Balogh bácsi szedi össze a leveleket, és viszi át Kalászboruló-felsőre, ahol a kéthetente járó mobil posta összeszedi azokat. Ani előtt ott vannak szépen…..
Beáta Rigóné Szilágyi 2019.09.18 19:20:46
@Sentiero Acesso: Visszapattanna. :)
Pár napja derült ki, hogy az RTL Klub műsorán február 5-én indul A Fal Sebestyén Balázs vezetésével. Ez az a műsor, amit tavaly ősszel premier előtt mutatott be a tévéadó azért, mert szerintük a TV2 lemásolta az általuk megvásárolt formátumot. A TV2 A Piramist a reklámjaiban eredetiként hirdeti, így…..
Beáta Rigóné Szilágyi 2018.01.27 12:44:58
@rockjano: Ez a beszéd! :)
Ma este a Lakástalkshow-ban az a Bödőcs Tibor lesz a vendég, aki interjút nem szívesen ad, annál szívesebben baszogatja a politikusokat, és forgat olyan pompás újévi beszédet, ami láttán Áder Jánosnak meg kellene gondolnia a műfaj hanyagolását. A mai műsorban ez várható: A világgal és önmagával…..
Beáta Rigóné Szilágyi 2018.01.11 00:56:37
@strangers in the night: De, minden politika!
   Az index.hu lehozott egy cikket, amelyben azt írják, hogy William Easterly és Steven Penning "nemrég" megjelentettek egy tanulmányt, miszerint Gyurcsány Ferenc kormányzása az elmúlt évtizedek legrosszabb teljesítményei közé tartozott a világban. A tanulmányt hónapokkal ezelőtt közölték, egy…..
Beáta Rigóné Szilágyi 2017.12.23 01:28:25
@labrys: Ez a beszéd! Pontos, mint egy svájci óra.
Ma már a Fidesz korábbi támogatóinak egy része számára is nyilvánvaló, hogy amit a kormánypárt művel a hazai politikai kultúra lezüllesztése terén, az példa nélküli a rendszerváltás óta eltelt évtizedekben. Persze azt egy fokkal nehezebb megragadni, pontosan miben is áll ez a példa nélküliség.…..
Beáta Rigóné Szilágyi 2017.10.31 01:18:44
@A tudomány sosem téved!: Orbán soha nem fog "lemondani", se "megbukni". Az ő sorsa sokkal szörnyűbb lesz. Ha a "migránsokra", civilekre, Soros Györgyre kihegyezett fröcsögő, eszement lélekmérgezése és gyűlöletkeltése új utakat keres és átcsatornázódik, akkor neki vége!!! Egy puskaporos hordón rohangál gyufával a kezében ez a paranoid vadbarom.
Miért hiszi bárki is, hogy Orbán egy választási vereség után simán átadja a hatalmat?              illusztráció: varanus.blog.hu Higgyük el, hogy a közelgő Advent szelleme megszállja az ellenzéket, és ahelyett, hogy önmagukkal és egymással foglalkoznának, végre ráfordulnak arra az útra, ami…..
Beáta Rigóné Szilágyi 2017.10.31 00:49:28
@stim: Jaj!!!
Robbanás közeli helyzet van a bíróságokon, az eddig csendben lévő vezetők is nyíltan felemelik a hangjukat...
Beáta Rigóné Szilágyi 2017.10.16 16:48:31
@FCUK10: Szepesházi Péter bíró évtizedes beton??? Nézze már meg fotóját! A bírók lefejezése már 2011-ben megtörtént a hírhedt "62 éves korban nyugdíjba mész, mert azt mondtam" törvénytelen törvénykezéssel. Láthatóan minden fideszes jogtalanság, rombolás, bekebelezés, szétverés kedves a szívének. Az ilyen hülye trollokat is utol fogja érni az embertelen fideszes gőzhenger. Akár hiszi, akár nem. Mert ha egy hatalom mindent megtehet a legcsekélyebb kontroll nélkül, akkor meg is teszi. És egy ilyen FCUK 10 troll agyontaposása (ha már nem lesz szüksége a kritikátlan imádatára), meg se fog kottyanni ennek a rablóbandának. Mindenki azt hiszi, hogy megússza! Pedig nem!
Közkeletű vélekedést cáfol éppen Simicska Lajos: az ősoligarcha nem fog a Fideszre és Orbánra terhelőt mondani a kampányban, mert azzal magát is besározná. A jelek szerint Simicska nem épp így gondolja, támadásba is lendült...
Beáta Rigóné Szilágyi 2017.08.09 13:50:07
@torró: Orbán szarik folyamatosan oda, ahonnan evett! Fordítva tetszik ülni a trollos seggével a lovon.
Van annak azért egy bája, hogy miközben a zsarnokság üli torát és Mészáros Lőrinc tegnap is megvett két vármegyét, sokezer jobbágyot és pár rádiót-újságot, az emberek heteket-hónapokat várnak egy orvosi vizsgálatra, mert nincs elég műszer, de a kis vezér még kisebb vasútja milliárdokból…..
Beáta Rigóné Szilágyi 2017.07.30 10:05:33
@midnightcoder2: Orbánt nem lehet relativizálni. Orbán semmilyen szempontból nem "tűnik vállalhatónak". A pöttyös labda is jobb nála. Ekkora országrombolást, ekkora rablást még nem élt meg ez az ország, mint Orbán rémuralma alatt. Aki Orbánra akar szavazni, az ne jöjjön az egyrészt/másrészt hülyeségével, hanem helyezze magát nyíltan Orbán nem létező valóságába, és szavazzon rá boldogan. A következményeket majd neki is viselnie kell. A "nincs jobb" nyöszörgéstől behányok. MINDENKI JOBB! BÁRKI JOBB!
Beáta Rigóné Szilágyi 2017.07.30 10:28:27
@nemecsekerno_007: Nem kell összeköltözni vele??? Beköltözik ő maga, kérés nélkül. Már most is ott van mindenhol. Már a kenyérvásárlás is át van politizálva. (Lásd Rogán Tonyó baromságait!). Nem beszélve a hálószobáról! Még azt is előírják, hogy milyen szavakat használj, és milyenek űzzél örökre a szótáradból! (pl. nincs szegény ember Mo-on, csak rászorult, ugyebár.) Előírják, hogy miért lelkesedj és miért ne. Ott ülnek a családi asztalnál, és kommandírozzák a jónépet, hogy mi "helyes" és mi nem.) Kösz, én ebből nem kérek.
Beáta Rigóné Szilágyi 2017.07.30 12:09:21
@nemecsekerno_007: Igen, sokkal egyszerűbb másokat hibáztatni. Ezt jól megtanulta a Fidesz-banda! Élen járnak a mások hibáztatásával. Látom, Ön is.
Az egészség, mint érték már a legrégebbi emberi közösségek tagjai körében is megfogalmazódott. Egy ilyen cikk elolvasása során elgondolkodik az ember azon, hogy jutott el a magyar egészségügy idáig, függetlenül attól, hogy nem ismerjük a cikkben szereplő történet minden részletét. Nem véletlen, hogy…..
Beáta Rigóné Szilágyi 2017.07.26 00:33:28
@kkn: Ez a beszéd! A diagnózisa (halál)pontos, a magyarok hullanak mint a legyek. Ez is népirtás, csak bársonykesztyűben, de kegyetlenül. Lassú halálra ítélik az embereket. Sorsára hagyják, dögöljön meg. És a magyar engedelmesen megdöglik, a nép pedig tapsikol az újabb és újabb cirkuszhoz (mert az kell a népnek, meg kenyér. És minél kevesebb a kenyér, annál több a látványos cirkusz - lsd. VB-rendezés, Dunaaréna, bődületes megnyitó 3,5 milliárdért, megalomán hacacárék, kisvasút, stadionok, aztán stadionok, aztán sztereotip egyhangúsággal megint csak stadionok, várbaköltözés, uri-muri, közben felkészül a lövészet, mert Orbán beleőrült a háborús retorikájába. ) De a lényeg, hogy terv szerint pusztul a magyar.
Egy 18 éves srác ismerte fel először a BKK által frissen bevezetett jegyrendszer hibáit és jelezte is a BKK-nak. Cserébe feljelentették, a rendőrség éjjel ment érte. Tüntetés szerveződik mellette és a T Systems és a BKK FB oldala tele lett kritikus kommentekkel. Közben a bkk.hu elérhetetlenné vált...
A józsefvárosi jegyző a szervezett bűnözés elleni fellépésről szóló törvény alapján rendelte el az Auróra bezáratását. A döntés törvényellenes. A június 10-én nagy erőkkel kivonuló rendőrség semmi bizonyítékot nem talált szervezett bűnözésre, például kábítószer-kereskedelemre, mindössze egy maroknyi…..
Beáta Rigóné Szilágyi 2017.06.29 23:57:59
@11110000: Nem tudom, neked mennyi van hátra, gondolom, azt reméled, nagyon sok. Lehet. Az viszont nagyon nagy baj lenne, ha a TASZ-t erőből megszüntetnék. Rád nézve is nagy baj lenne, csak még nem tudsz róla. Nem érted a világot, az összefüggéseket, csak a párszavas, előregyártott paneleket, amelyről azt hiszed, hogy az a te véleményed. Ha tudnád, mi történik körülötted, nem írnál ilyen hülyeségeket.
Az ellenzék és a civilek is felkapták a vizet, a Kétfarkú Kutyapárt is megtrollkodja a CÖF-öt válaszul. ..
Beáta Rigóné Szilágyi 2017.06.13 23:12:26
@Brix: Mindig elhiszi, amit ír? Mert amit itt megeresztett, az egy fideszes panel-generátor színvonalán van. Önálló vélemény nuku? A agymosás melyik szakaszában vesztette el véglegesen a kognitív képességeit?
Császy Zsolt reagált az őt a Sukoró-ügyben letöltendő börtönre ítélő kúriai döntésre...
Beáta Rigóné Szilágyi 2017.06.09 13:34:07
@Legeslegalja: A "mocskos komcsi bűnözők, akik bagóért kiárusították a hazát a haveroknak" még NEM ülnek! Nagyon is szabadlábon vannak, és továbbfolytatják az állami szintre emelet rablást. A két "elítélt" magas rangú hivatalnok volt és SZAKEMBER! Ismerkedjen meg közelebbről ezzel a szégyenletes, politikai koncepciós üggyel, aztán hadováljon. A zsigeri előítéletei és az abból fakadó negatív érzelmi tobzódása nem érdekel senkit. A tényeknek nézzen utána, hülyegyerek!
Minden nárci Oscar-díjas színész, olyan, mint egy kaméleon: szükség és tetszés szerint bármilyen szerepet (majdnem) hibátlanul el tud játszani. Annyira meggyőző alakítást nyújt a „gondos apa”, „szerető férj”…stb. szerepekben, hogy senki meg nem mondaná, hogy a…..
Beáta Rigóné Szilágyi 2017.04.20 00:13:23
@Jakab.gipsz: nárci=nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő (persze, ez így nem teljesen pontos, mert elsősorban (és másodsorban is) a környezet szenved, vagyis a nárcisztikus személy környezete. :)

"A narcisztikus személyre nem lehet számítani, mert ha megbeszéltek valamit, akkor is bármiben, bármikor meggondolhatja magát, nem törődve azzal, hogy a partnerének mennyire fontos az, amire ő könnyedén nemet mond. A narcisztikus úgy véli, hogy neki nem kell megfelelnie a másokra érvényes emberi érzések, kapcsolatok szabályainak. A narcisztikus gyakran hűtlen, mert lelkiismeret-furdalás nélkül lépi át az igazság és az igazságtalanság határait. Nem érzi az egészséges önérzet és az önzés közti különbséget, az önbizalma gyakran csap át önimádatba."
Liberatórium Vesszen a jobbik 2017.04.05 08:00:00
Én is megszólalnék a CEU ügyben, de mégsem fókuszálnék rá, mert van a magyar belpolitikában egy csomó látszólag független dolog, ami mögött egy közös ok van...
Beáta Rigóné Szilágyi 2017.04.06 00:48:56
@IdomitottFoka: Akkor a "jobbik" szót nagy betűvel írta volna a szerző. :)
Jó néhányan voltak tisztességes, a közszereplést talán az átlagosnál jobban szerető közgazdászok is, akik 2010 után benyelték az "unortodoxia" maszlagát, az "unortodoxiáét", amelyről végül is sosem tudtuk meg, hogy mi volt. Azt tudjuk, hogy mi lett Magyarországból az utóbbi hat-hét évben: a…..
Úgy tűnik, reggeli posztunk, és maga az a tény, hogy Sváby András műsora az atv-n megverte a TV2 aktuális műsorát, annyira felbőszítette Dirk Gerkenst, hogy Sváby András nyilvános Facebook-oldalán, a posztunk megosztása alatti kommentekben kezdett el emberkedni. Ez persze egy vezérigazgatótól már…..
Beáta Rigóné Szilágyi 2017.03.21 00:00:35
@mthrfckr: De, az. Szivacsos fejű, full alkesz. Negyven fölött már nem lehet letagadni az ivást. Megjelenik az arcon. :)
Beáta Rigóné Szilágyi 2017.03.21 00:01:37
@mthrfckr: De, az. Szivacsos fejű, full alkesz. Negyven fölött már nem lehet letagadni az ivást. Megjelenik az arcon. :)
Retteg a Fidesz a Momentumtól...
Beáta Rigóné Szilágyi 2017.03.14 23:32:04
@Zolika0111: Nem vagy kisebbségben a véleményeddel. :)
Sokan azt gondolják, hogy az OLAF egy skandináv férfinév. Vagy a Jégvarázsból a hóember.. Hát nem az! A 430 milliárd forintos beruházásról az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) azt állítja, hogy 166 milliárd forintnyi szerződésnél történt csalás, és ebből 59 milliárd forintot kér vissza azonnal.…..
Beáta Rigóné Szilágyi 2017.02.15 23:47:49
@Skankhunt42: Ezek szerint az Orbán-hívőké nem mérhető!
Amikor Orbán repülője lejön, nagy robajjal fog földet érni. Halálos zuhanásába sokan fognak belepusztulni. Nem értik majd, mi történt: a gép romlott el, vagy a pilóta hol követte el a végzetes hibát? Pedig amit tesz, az önpusztítás. Az iránta érzett harag és gyűlölet cafatokra tépi majd - és nem…..
Beáta Rigóné Szilágyi 2017.02.15 00:19:49
@Gépész53: Hitler szeretője, Eva Braun vett be ciánkapszulát 1945. április 30-án. Hitler valóban golyót eresztett a halántékába ugyanezen napon. (Bár pár nappal öngyilkossága előtt "kedvenc" kutyáján kipróbálta a ciánkapszula hatását - de az eredménytől nem volt elragadtatva. Eva Braunt egy nappal közös öngyilkosságuk előtt vette feleségül a berlini főhadiszálláson (föld alatti bunker).
Ha minden jól megy, e rovat január elsején lép a tizenhatodik évfolyamába. Valahol az öt- és hatezer bejegyzés között már tisztában vagyok a műfaji jellegével. Amennyiben a legföljebb 2500 karakternyi jegyzetek a papír alapú sajtóban jelennének meg, a hajtás alatt, keretbe zárva látnának napvilágot.…..
Beáta Rigóné Szilágyi 2016.12.07 13:14:31
@biggianni: Legbelsőbb érzéseimet foglalta szavakba. Köszönöm. :)
Beáta Rigóné Szilágyi 2016.11.15 00:19:13
@Willkommenskultur: Ez a bárgyú ömlengés Orbánról csak irónia volt, ugye? Vicc, viccecske, humor, ilyesmi, nem? Mert elfelejtette a végére biggyeszteni azt a kis mosolygó arcot. Ezt ni! :) Komolyan nem gondolhatta! Ennyire buta ember nincs a világon, vagy most jött a Holdról.
Bár megoszlanak a vélemények, hogy milyen formájú sült krumpli a legfinomabb, de a többség abban megegyezik, hogy többé-kevésbé, de roppanósra érdemes sütni. Ezzel én sem vagyok másként és a napokban hallottam egy tuti tippet ehhez, amit meg kell osztanom veletek. Az egész lényege, hogy miután a…..
Beáta Rigóné Szilágyi 2016.10.21 11:14:24
@Paraphone: Mi az? Hát az a víz, kedves Paraphone! A vízben kiázik a keményítő a burgonyából. Ejnye! :)
Több forrásból is úgy értesültünk, hogy Vlagyimir Putyin azonnali hatállyal hazarendelte minden orosz politikusát és családjaikat. Sörgős értesítést kaptak a külföldön tevékenykedő adminisztrátorok, diplomaták és orosz érdekeltségű cégek dolgozói, hogy családjaikkal együtt azonnal térjenek vissza…..
Beáta Rigóné Szilágyi 2016.10.13 23:34:27
@Killary Fucking Clingon: www.nyugat.hu/tartalom/cikk/alhirek_orosz_propaganda_putyin
Egy kis olvasnivaló "faszfej köcsög"! (Hogy viszonozzam civilizált, választékos stílusodat! És mosd ki a bűzös pofádat, mielőtt kommentelgetni kezdesz. Párhuzamos valóságban élsz, mint a Csuti papírkutya.