Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Unokatestvér

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Körzet fel, vigyázó jön!Kisegítőszolgai kinevezésem után szinte égtem a vágytól, hogy végre részt vehessek a „vének és kisegítőszolgák összejövetelén”, melyet a körzetfelvigyázó látogatásakor és az ő irányítása mellett tartanak meg. Már önmagában a…..
Unokatestvér 2013.10.30 14:46:24
@Johnny Joker: kedves Unokatestvérek! Kérlek Titeket, foglalkozzatok a saját problémáitokkal, ne az enyémmel/miénkkel. Nyílván okkal szabadult meg tőletek a Szervezetünk, akkor pedig az a lovagias, ha Ti is elfelejtitek. Ne úgy vegyetek elégtételt, hogy unalmatokba azokon csemegéztek, akik még hűségesek a szervezethez. Ha hátat fordítottatok, akkor irány - arccal ELŐRE! -:)
Unokatestvér 2013.10.30 15:01:14
@Oswald Spengler: Már megbocsáss, de én nem ismerlek és Te sem ismerheted az én ügyemet. Én nem voltam veled"igen jóban"!-:) Ha "igen jóban" lettünk volna, nem irnál ide sületlenségeket. Azt, hogy Ti honnan szeditek össze az ilyen információkat, az a Ti dolgotok. Feltételezem bukott Bételesek vagytok, vagy még mindig ott kétszínűsködtök(?)De én a Ti helyetekbe, ha már segget fordítottatok a szervezetnek, akkor nem abba keresném az élvezetemet, hogy az itt maradottakkal ironizáltok. Vagy nincs más szórakozás, gyerekek? Unjátok magatokat Sátán ölében? Nyílván, hihetetlenül bölcsnek hiszitek magatokat? Talán veletek ki is hal majd a Bölcsesség! Annyit foglalkozzatok velünk, mint amenyit a Szervezet foglalkozik veletek. Van családotok? Vagy már az is elhagyott? Ha mégsem, akkor vele/velük foglalkozzatok.
Unokatestvér 2013.10.30 15:08:43
@S. Gordon (törölt): Kedves Gordon! Te egyáltalán nem vagy ismerőse K Mikinek, abban biztos vagyok. De meglepően jók az értesüléseid. Csak azt nem értem, miért kell "ilyen helyen" hangot adni az érzéseidnek?
Nem fog O. Sanyikának semmilyen földi pokol elkezdődni miattam. Ilyet ne terjessz, mert ez nem igaz. Van neki elég baja anélkül is, hogy bárki tetőzné.
Tőled is azt kérem, hogy a saját dolgoddal foglalkozz, ne a másokéval.
Ha most szembe állna veletek a 16 éves énetek, valószínűleg szembe köpne benneteket. Persze erre azt mondjátok, hogy akkor még be voltatok korlátozva, ma már megvilágosodtatok. Hát persze...ahogy azt Mórica elépzelte...-:)