Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kyelnoir

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A halál lábnyomán 2. rész 2020.11.16 13:35:09
A kívánság lista      Másnap Lizzy fáradtan kevergette kávéját lakása konyhájában, arca sápadtsága a teliholdat idézte fel a Mátéban, ki reggel átment hozzá, egy rövid SMS, miatt mely így hangzott: „Beszélnünk kell” – Mi a baj Lizzy? -kérdezte fiú, lezuttyanva a gőzölgő kávéja mellé. – Tegnap…..
A halál lábnyomán 1. rész 2020.11.13 12:37:08
A Felismerés      Minden egy gyönyörű verőfényes tavaszi napon kezdődött. Máté az egyik kedvenc kávéházában ült, az aznap megérdemelt Debussy fantázia nevű kávéház mellett, s nézte az elmenő meg jövő kávéházi vendégeket, közben nagyokat szippantott a tavaszi levegőből és néha cigarettájából. A…..
Ember a ködben EMBER A KÖDBEN 2020.11.07 08:04:58
Mikor kezdhet el az ember vajon blogot írni? Akkor, ha valamit szenvedélyesen szeret, melyet szeretne megosztani másokkal? Vagy akkor, ha van elég ideje és energiája összefoglalni nap, mint nap a gondolatait és nem akar csak szimplán túlélni ebben a kegyetlenül rohanó világban? Vagy talán pont…..
I Könyv: Tűz Egy nap az ifjú tanítványokat, akiket a családjaik felajánlottak és érdemesnek bizonyultak, képességeikkel, jellemükkel, és magatartásukkal, a Nagy-kör tanítványának címére, összehívtak a kolostor főterén, ahol az elmúlt 5 évet töltötték. A diákok nagy izgalommal, várták már ezt a…..
A fehér madarak völgye (Valley of White Birds) a Wolfsmoke animációs stúdiótól, gyönyörű látványvilágával, zenéjével megérinti az embert, tipikusan az a rövidfilm amelyiket nem lehet csak egyszer megnézni. Mert olyan bonyolult és még is olyan szép, hogy nem bírod az agyadat és a szívedet leállítani…..
Miután a legtöbb hasznos dolgot az ő könyveiben, írásaiban találtam és idézgetek is tőle rendesen, emellett úgy gondolom, hogy egy kiváló ember lehetett, az a legkevesebb, hogy bár kissé késve, mivel 1896 február 26-án született Baján.meg azért ismert már tavaly is akartam írni róla, itt a…..