Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adamsboutique

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Eddig csak borzasztó minőségben lehetett meghallgatni a hétvégén élőben debütált új Metallica-dalt, most viszont itt van demóverzióban is a Lords Of Summer. Sajnos a szám semmiféle izgalmat nem tartogat. Van rész benne, ami az ős-Metallicára utal vissza, van ami a belassultabb…..
Az előző, gigantikus hosszúságú, koncepciózus Fucked Up-lemezt kifejezetten szerettük, úgyhogy most nagyon várjuk a kanadai punkzenekar új albumát is. Ez június 2-án jelenik meg Glass Boys címmel, és a frontember Pink Eyes szerint jóval személyesebb lesz, mint a 2011-ben megjelent…..
Az a hobbija, hogy zenekarokat mintáz meg Lego-emberkékből. Nagyon sokat csinált, mi most csak tizenegy együttes pakoltunk fel ide alább a blogra, de ide meg ide kattintva van még egy csomó. Amúgy mókásak, tényleg. Mint a Legóból készült dolgok általában mindig. ..
A HVG-n is azt írták, hogy visszatért a Kispál és a Borz. Erre Lovasi András ezt reagálta a portálnak: "Sejteni lehetett, hogy előkerül ez a kispálos párhuzam az album kapcsán, hiszen az a játszótér, ami anno a Kispál és a Borz és a Pál Utcai Fiúk mellett Kiscsillagként maradt…..
  Le kell mondani az Exploited európai turnéjának hátralevő bulijait, mert Wattie Buchan, a zenekar 57 éves énekese egy csütörtöki, lisszaboni koncert közben rosszul lett és összeesett. Mint később kiderült, kapott egy kisebb infarktrust. A baj elsőre meglehetősen nagynak…..
Szívelégtelenség következtében 61 esztendős korában elhunyt Bob Casale, a Devo gitárosa. A halálhírt kedden bátyja, Gerald Casale jelentette be az együttes honlapján. A új hullámos Devo - amelynek neve a "de-evolution" rövidítése az emberi evolúciós fejlődés visszafordulására…..
Blog. Napló. Képregény. Stílus. Attitűd. Szemléletmód. Közlés. Önkifejezés. Önmegvalósítás. Öndefiníció. Karma. PopArt. MyWay. Brand. Trend. A klasszikus coolság fokmérője az alázat, becsületesség, őszinteség, lazaság, egyszerűség, határozottság, direktség,…..